Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BU ALTUĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI NE SANIYOR?

Görevi devraldığı günden beri ağlıyor sızlıyor, Eski yönetimi kötüleyip dert yanıyor. Ama diğer yandan eski yönetimin nimetlerinden, yatırım ve hizmetlerinden faydalandığını unutuyor. Aday olabilmek için kimlere ne söz verdi, Aday olduktan sonra seçim masraflarını karşılamak adına destek istediği iş insanlarına ne gibi vaatlerde bulundu orasını bilmem, Ama sokakta konuşulanlar vahim! Seçimi kazanabilmek adına iş sözü verdiği, farklı vaatlerde bulunduğu insanların sayısı azımsanmayacak kadar çokmuş… *** Göreve geldiğinden beri hizmet adına yaptığı bir şey zaten yok! Sosyal medya paylaşımları ile kamuoyunda iş yapıyorum diye algı yaratmaya çalışırken gülünç ve aciz duruma düştüğünün farkında değil! En son sosyal medya paylaşımını gördüğümde gerçekten bu çocuğa acıdım. Hangi koltukta oturduğunun ve görevinin ne olduğunun farkında değil! Biraz siyaset bilen bir kişi o konuşmayı yapmaz! Bu çocuk ise bırakın, ayıbından utanıp gizlemeyi, sosyal medyadan kendi ayıbını adeta ifşa ediyor! Neymiş efendim 2023 yılında belediyenin döktüğü asfaltın parası ödenmemiş. Borcu bu ödüyormuş. ‘Yani asfaltı ben döktüm sayılır’ diyor… Ya biri buna anlayacağı şekilde anlatsın, ‘Devlette devamlılık esastır’ desin. Asfalt dönemin belediyesi tarafından Kozlu halkına hizmet olsun diye dökülmüş. Parasını sen değil, Kozlu halkı ödüyor! Devlet tarafından Kozlu halkı adına yollanan ödenek ve belediye gelirlerinden ödenecek! Sen ne bekliyordun? Asfaltın parasını Ali Bektaş emekli maaşından mı ödeyecekti? Sahi sen Belediye başkanlığını ne sanıyordun da, bilmeden o koltuğa oturdun?’ desin. Adamdaki bakış açısına bakar mısınız! Kendinden önceki yönetimler tarafından yapılan Belediye Binasında oturuyor. Kendinden önceki yönetimler tarafından yapılan sahil ve sosyal tesislerden para toplamasını, kiraları almayı biliyor ama asfaltın borcunu ödemek zoruna gidiyor… Kozlu’nun durumu gerçekten içler acısı. 6 ayda gördüklerimizi, Kozlu’nun bu duruma düşeceğini rüyada görsek inanmazdık. Ama bunlar daha iyi günler… Halkın tercihine saygı duyacağız!
Ekleme Tarihi: 18 Eylül 2024 - Çarşamba

BU ALTUĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI NE SANIYOR?

Görevi devraldığı günden beri ağlıyor sızlıyor,

Eski yönetimi kötüleyip dert yanıyor.

Ama diğer yandan eski yönetimin nimetlerinden, yatırım ve hizmetlerinden faydalandığını unutuyor.

Aday olabilmek için kimlere ne söz verdi,

Aday olduktan sonra seçim masraflarını karşılamak adına destek istediği iş insanlarına ne gibi vaatlerde bulundu orasını bilmem,

Ama sokakta konuşulanlar vahim!

Seçimi kazanabilmek adına iş sözü verdiği, farklı vaatlerde bulunduğu insanların sayısı azımsanmayacak kadar çokmuş…

***

Göreve geldiğinden beri hizmet adına yaptığı bir şey zaten yok!

Sosyal medya paylaşımları ile kamuoyunda iş yapıyorum diye algı yaratmaya çalışırken gülünç ve aciz duruma düştüğünün farkında değil!

En son sosyal medya paylaşımını gördüğümde gerçekten bu çocuğa acıdım.

Hangi koltukta oturduğunun ve görevinin ne olduğunun farkında değil!

Biraz siyaset bilen bir kişi o konuşmayı yapmaz!

Bu çocuk ise bırakın, ayıbından utanıp gizlemeyi, sosyal medyadan kendi ayıbını adeta ifşa ediyor!

Neymiş efendim 2023 yılında belediyenin döktüğü asfaltın parası ödenmemiş. Borcu bu ödüyormuş. ‘Yani asfaltı ben döktüm sayılır’ diyor…

Ya biri buna anlayacağı şekilde anlatsın, ‘Devlette devamlılık esastır’ desin. Asfalt dönemin belediyesi tarafından Kozlu halkına hizmet olsun diye dökülmüş. Parasını sen değil, Kozlu halkı ödüyor! Devlet tarafından Kozlu halkı adına yollanan ödenek ve belediye gelirlerinden ödenecek! Sen ne bekliyordun? Asfaltın parasını Ali Bektaş emekli maaşından mı ödeyecekti? Sahi sen Belediye başkanlığını ne sanıyordun da, bilmeden o koltuğa oturdun?’ desin.

Adamdaki bakış açısına bakar mısınız!

Kendinden önceki yönetimler tarafından yapılan Belediye Binasında oturuyor.

Kendinden önceki yönetimler tarafından yapılan sahil ve sosyal tesislerden para toplamasını, kiraları almayı biliyor ama asfaltın borcunu ödemek zoruna gidiyor…

Kozlu’nun durumu gerçekten içler acısı.

6 ayda gördüklerimizi, Kozlu’nun bu duruma düşeceğini rüyada görsek inanmazdık.

Ama bunlar daha iyi günler…

Halkın tercihine saygı duyacağız!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.