Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

DÖKMECİ’NİN 4 AYI YOK DEMEKLE GEÇTİ…

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci başkanlık koltuğuna oturalı neredeyse 4 ay oldu. Dört ay ‘Para yok, kasa boş edebiyatı’ ile geçti. Anlaşılan o ki, Dökmeci Ilıksu Plajında sattığı tost hamburger parası ve aldığı otopark ücretleri ile Belediyenin mali yapısını düzeltmeyi hedefliyor. Meclis kararı ile paralı hale getirdiği yol kenarı otopark ve Kozlu Sahiline giriş ücretlerinden gelen paralarla da yeni yatırımlar yaparak Kozlu’yu yeniden inşaa eder. Bu arada yandaşlara, yakınlara menfaat temin etme gibi işleri de itina ile sürdüren Altuğ Dökmeci’nin yaptığı en güzel iş kurduğu sosyal medya ekibi ile yapmadığı icraatları, müthiş işler yapıyormuş gibi allayıp pullayıp kamuoyunda algı oluşturmaya çalışmak. Dökmeci’nin şu ana kadarki icraatları tabiri caiz ise tribünlere oynamaktan ibaret. Motosiklete biniyor, gençlerle gitar çalıyor, bisiklete biniyor, sahilde çöp poşeti dağıtıyor vs. Korkulukların tozu alınıyor, çukurlara yama yapılıyor. Bozulan su pompası tamir ediliyor, çöp kovaları yıkanıyor vs. Bunları sosyal medya ekibi ile icraatmış gibi allayıp pullayıp vatandaşın gözüne sokuyor. Bunun yaptığı ve sosyal medya ile milletin gözüne soktuğu bu tip işler önceki dönem zaten rutin olarak yapılan ve halka duyurmaya gerek bile duyulmayan işlerdi. Dökmeci, Bektaş’ın döneminde Kozlu’ya kazandırdığı sahil projesi, spor tesisleri, asfaltlama, alt yapı vb. gibi hizmetlerin onda birini yapsa o zaman nasıl bir reklam yapardı hayal edemiyorum. Dört aylık görev süresinde vatandaşla iç içe duyarlı başkan tablosu sergilemek adına mahalle toplantıları yapan ve vatandaşların taleplerini toplayıp şu anda belediyenin durumu yok, ileride bakacağız demekle birim amirlerine talepleri not aldırmakla yetinen Altuğ Dökmeci bakalım bu toplantıları aradan iki yıl geçtikten sonra da yapabilecek mi? Yapsın ilk takdir eden ben olacağım. Ama bu bakarız ederiz, kasa boş edebiyatı fazla uzun gitmez. ‘Mahallelerde çöpler toplanmıyor, sivrisinekten can açamaz olduk, ulaşıma yapılan zamlardan sonra çarşıya inemez olduk’ diye vatandaşlar şimdiden söylenmeye başladı.
Ekleme Tarihi: 26 Temmuz 2024 - Cuma

DÖKMECİ’NİN 4 AYI YOK DEMEKLE GEÇTİ…

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci başkanlık koltuğuna oturalı neredeyse 4 ay oldu.

Dört ay ‘Para yok, kasa boş edebiyatı’ ile geçti.

Anlaşılan o ki, Dökmeci Ilıksu Plajında sattığı tost hamburger parası ve aldığı otopark ücretleri ile Belediyenin mali yapısını düzeltmeyi hedefliyor.

Meclis kararı ile paralı hale getirdiği yol kenarı otopark ve Kozlu Sahiline giriş ücretlerinden gelen paralarla da yeni yatırımlar yaparak Kozlu’yu yeniden inşaa eder.

Bu arada yandaşlara, yakınlara menfaat temin etme gibi işleri de itina ile sürdüren Altuğ Dökmeci’nin yaptığı en güzel iş kurduğu sosyal medya ekibi ile yapmadığı icraatları, müthiş işler yapıyormuş gibi allayıp pullayıp kamuoyunda algı oluşturmaya çalışmak.

Dökmeci’nin şu ana kadarki icraatları tabiri caiz ise tribünlere oynamaktan ibaret.

Motosiklete biniyor, gençlerle gitar çalıyor, bisiklete biniyor, sahilde çöp poşeti dağıtıyor vs.

Korkulukların tozu alınıyor, çukurlara yama yapılıyor. Bozulan su pompası tamir ediliyor, çöp kovaları yıkanıyor vs.

Bunları sosyal medya ekibi ile icraatmış gibi allayıp pullayıp vatandaşın gözüne sokuyor.

Bunun yaptığı ve sosyal medya ile milletin gözüne soktuğu bu tip işler önceki dönem zaten rutin olarak yapılan ve halka duyurmaya gerek bile duyulmayan işlerdi.

Dökmeci, Bektaş’ın döneminde Kozlu’ya kazandırdığı sahil projesi, spor tesisleri, asfaltlama, alt yapı vb. gibi hizmetlerin onda birini yapsa o zaman nasıl bir reklam yapardı hayal edemiyorum.

Dört aylık görev süresinde vatandaşla iç içe duyarlı başkan tablosu sergilemek adına mahalle toplantıları yapan ve vatandaşların taleplerini toplayıp şu anda belediyenin durumu yok, ileride bakacağız demekle birim amirlerine talepleri not aldırmakla yetinen Altuğ Dökmeci bakalım bu toplantıları aradan iki yıl geçtikten sonra da yapabilecek mi?

Yapsın ilk takdir eden ben olacağım.

Ama bu bakarız ederiz, kasa boş edebiyatı fazla uzun gitmez.

‘Mahallelerde çöpler toplanmıyor, sivrisinekten can açamaz olduk, ulaşıma yapılan zamlardan sonra çarşıya inemez olduk’ diye vatandaşlar şimdiden söylenmeye başladı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.