Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BÖYLE YÜRÜMEYECEĞİ BELLİYDİ ...

Sosyal Belediyecilik diye göreve gelip, elini dar gelirli vatandaşın cebine soktu. Ulaşıma, suya, otoparklara astronomik zamlar yapıp, vatandaşın şimdiye kadar ücretsiz kullandığı hizmet ve tesisleri paralı yaptı. Daha bugün bir esnaf, ‘Suya bu kadar zam yapılır mı? Ödediğim su parası elektrik parasını geçti!’ diye dert yandı. Beş aydır Kozlu’da hizmet adına hiçbir şey yapılmıyor… İlk aylarında vatandaşa sempatik görünmek adına gitar çalıp motosiklete binen, halk otobüsünde halk ile yolculuk yapan Altuğ Dökmeci, Şimdilerde sokakta koruma ve makam şoförsüz yürüyemiyor! Başta ilçe başkanı olmak üzere aday olmasına ve koltuğa oturmasına vesile olan kim varsa onlara olan diyet borcu yüzünden Belediye Başkanlığı yapamıyor! Ali Bektaş’tan elde edemediği rant uğruna, Bektaş’a kızıp, ihanet edip, Altuğ’un yanında yer alanlar için zamanında, ‘Ali Bektaş’ın doyuramadıklarını sen hiç doyuramazsın. Dün Ali Bektaş’a ihanet eden yarın sana ihanet eder Altuğ efendi.’ diye biz zamanında yazıp çizmiştik.  Bunu anlamayan, o zaman bize kızan Altuğ’un bize hak vereceği günler yaklaşıyor! Seçimde beklentisi olup yanında olan, umduğunu beş ay geçmesine rağmen Altuğ’dan alamayanlar şimdiden arkasından sallamaya başladılar. Biz, o gün bir şey daha demiştik; ‘İhanetçileri yanına alıp bir şekilde seçim kazanmak iyi de, o ihanetçilerle beş yıl yol yürünmez be Altuğ!’ diye, Altuğ bunun şimdiden farkına varmış olacak ki, yılbaşına doğru Belediye’de yeni bir kadro yapılanmasına gidecekmiş. İşi bilen kişilerden bir üst düzey yönetim, gerçek bir A Takımı oluşturmaya hazırlanıyormuş. Bunu hemen yapmamasının nedeni, yapacağı atamalara parti kaynaklarından tepki gelmesinden çekiniyormuş… Çünkü iş bilmeyen, sırf seçim sürecinde yanında oldukları için mevki makam verdikleri ile zaten imkânsızlıklar içerisinde hareket etmekte zorlanırken hiçbir şey yapamayacağını gören Altuğ, kulağıma gelen atamaları yaparsa kendi önünü biraz açar. Kendi önünü açması demek Kozlu’nun önünü açması demektir. Yok, beş aydır devam ettiği bu kafa ile devam ederse, kendisinin gelecek dönem beklentisi olmasa bile rahmetli babasının siyasi mirasını gün geçtikçe yer bitirir sıfıra indirir! Bunu istemeyiz! Bizimle uyum içinde olsun ya da olmasın, Bizi sevsin ya da sevmesin, Kozlu’ya hizmet eden herkesi takdir eder, destekleriz. Kendi çıkarlarına, gebe olduğu ve diyet borcu olduğu kişi ya da kişilerin çıkar ve menfaatlerine hizmet edenleri ise şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da en ağır dille eleştirmeye devam edeceğiz!
Ekleme Tarihi: 14 Ağustos 2024 - Çarşamba

BÖYLE YÜRÜMEYECEĞİ BELLİYDİ ...

Sosyal Belediyecilik diye göreve gelip, elini dar gelirli vatandaşın cebine soktu.

Ulaşıma, suya, otoparklara astronomik zamlar yapıp, vatandaşın şimdiye kadar ücretsiz kullandığı hizmet ve tesisleri paralı yaptı.

Daha bugün bir esnaf, ‘Suya bu kadar zam yapılır mı? Ödediğim su parası elektrik parasını geçti!’ diye dert yandı.

Beş aydır Kozlu’da hizmet adına hiçbir şey yapılmıyor…

İlk aylarında vatandaşa sempatik görünmek adına gitar çalıp motosiklete binen, halk otobüsünde halk ile yolculuk yapan Altuğ Dökmeci,

Şimdilerde sokakta koruma ve makam şoförsüz yürüyemiyor!

Başta ilçe başkanı olmak üzere aday olmasına ve koltuğa oturmasına vesile olan kim varsa onlara olan diyet borcu yüzünden Belediye Başkanlığı yapamıyor!

Ali Bektaş’tan elde edemediği rant uğruna, Bektaş’a kızıp, ihanet edip, Altuğ’un yanında yer alanlar için zamanında, ‘Ali Bektaş’ın doyuramadıklarını sen hiç doyuramazsın. Dün Ali Bektaş’a ihanet eden yarın sana ihanet eder Altuğ efendi.’ diye biz zamanında yazıp çizmiştik. 

Bunu anlamayan, o zaman bize kızan Altuğ’un bize hak vereceği günler yaklaşıyor!

Seçimde beklentisi olup yanında olan, umduğunu beş ay geçmesine rağmen Altuğ’dan alamayanlar şimdiden arkasından sallamaya başladılar.

Biz, o gün bir şey daha demiştik;

‘İhanetçileri yanına alıp bir şekilde seçim kazanmak iyi de, o ihanetçilerle beş yıl yol yürünmez be Altuğ!’ diye,

Altuğ bunun şimdiden farkına varmış olacak ki, yılbaşına doğru Belediye’de yeni bir kadro yapılanmasına gidecekmiş.

İşi bilen kişilerden bir üst düzey yönetim, gerçek bir A Takımı oluşturmaya hazırlanıyormuş.

Bunu hemen yapmamasının nedeni, yapacağı atamalara parti kaynaklarından tepki gelmesinden çekiniyormuş…

Çünkü iş bilmeyen, sırf seçim sürecinde yanında oldukları için mevki makam verdikleri ile zaten imkânsızlıklar içerisinde hareket etmekte zorlanırken hiçbir şey yapamayacağını gören Altuğ, kulağıma gelen atamaları yaparsa kendi önünü biraz açar.

Kendi önünü açması demek Kozlu’nun önünü açması demektir.

Yok, beş aydır devam ettiği bu kafa ile devam ederse, kendisinin gelecek dönem beklentisi olmasa bile rahmetli babasının siyasi mirasını gün geçtikçe yer bitirir sıfıra indirir!

Bunu istemeyiz!

Bizimle uyum içinde olsun ya da olmasın,

Bizi sevsin ya da sevmesin, Kozlu’ya hizmet eden herkesi takdir eder, destekleriz.

Kendi çıkarlarına, gebe olduğu ve diyet borcu olduğu kişi ya da kişilerin çıkar ve menfaatlerine hizmet edenleri ise şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da en ağır dille eleştirmeye devam edeceğiz!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.