Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KARAVELİ FİTİLİ ATEŞLEDİ

AK Parti 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde kaybettiği belediyeler ile ciddi bir hayal kırıklığı yaşadı. Ak Parti’nin bölgemiz adına yaşadığı en büyük hayal kırıklığı, yaklaşık 20 yıldır Ak Parti’nin elinde olan ve Bölgenin en tecrübeli belediye başkanlarından biri olarak kabul edilen Ali Bektaş’ın seçimi kaybederek, Kozlu Belediyesi’nin CHP’ye geçmiş olmasıydı. Şimdi Ak Parti’nin Kozlu’da seçimi neden kaybettiği meselesine girmeyeceğim. Malum beş aydır bu konu ile ilgili pek çok şey yazılıp içildi. Hepsinin özeti; Tarih böyle bir ihanet görmedi, desek yanlış olmaz. Her neyse, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti bayrağı CHP’ye teslim ettikten sonra sanki Kozlu siyasetinin üzerine ölü toprağı serpilmiş havası hakimdi. Mustafa Çağlayan’ın asaleten tekrar İl Başkanlığına atanmasına müteakip, Ak Parti’nin Zonguldak siyasetindeki Kozlulu güçlü ismi Necdet Karaveli, bence bu hafta itibarı ile fitili ateşledi. Bu hafta gazete manşetlerinde de yer alan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’nin beraberinde il başkanı Mustafa Çağlayan, Milletvekili Saffet Bozkurt, İlçe Başkanı Ali Duyar ve Ak Partili Meclis üyeleri ile birlikte Kozlu’nun köylerinde ve ilçe merkezinde gerçekleştirdikleri ziyaretler, kamuoyuna Ak Parti sahaya indi mesajını verdi. Ak Parti heyetinin Kozlu’da devam eden devlet yatırımlarını ve gerçekleştirilecek olan Dağköy Geleneksel güreş organizasyonu ile ilgili sahada yaptıkları incelemeler ise tek kelime ile ‘Devlet vatandaşını cezalandırmaz’ mesajı içerir nitelikteydi. Bu ivmenin çıkacağını tahmin ediyorum. Bu güne kadar reklamdan uzak, Zonguldak’ın geneline 4 dönem İl Genel Meclisi Başkanı olarak hizmet eden Necdet Karaveli, 5 aydır hizmetten çok mazeret üreten, reklam ve sosyal medya algıları ile işi götürdüğünü sanan CHP’li Kozlu Belediyesi’nin hizmet anlamında Kozlu halkına yaşatacağı sıkıntıların bilincinde olarak,  bu hafta sahadaki temasları ile Kozlu halkını sahipsiz bırakmayacağı izlenimini verdi.
Ekleme Tarihi: 29 Ağustos 2024 - Perşembe

KARAVELİ FİTİLİ ATEŞLEDİ

AK Parti 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde kaybettiği belediyeler ile ciddi bir hayal kırıklığı yaşadı.

Ak Parti’nin bölgemiz adına yaşadığı en büyük hayal kırıklığı, yaklaşık 20 yıldır Ak Parti’nin elinde olan ve Bölgenin en tecrübeli belediye başkanlarından biri olarak kabul edilen Ali Bektaş’ın seçimi kaybederek, Kozlu Belediyesi’nin CHP’ye geçmiş olmasıydı.

Şimdi Ak Parti’nin Kozlu’da seçimi neden kaybettiği meselesine girmeyeceğim.

Malum beş aydır bu konu ile ilgili pek çok şey yazılıp içildi.

Hepsinin özeti; Tarih böyle bir ihanet görmedi, desek yanlış olmaz.

Her neyse,

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti bayrağı CHP’ye teslim ettikten sonra sanki Kozlu siyasetinin üzerine ölü toprağı serpilmiş havası hakimdi.

Mustafa Çağlayan’ın asaleten tekrar İl Başkanlığına atanmasına müteakip, Ak Parti’nin Zonguldak siyasetindeki Kozlulu güçlü ismi Necdet Karaveli, bence bu hafta itibarı ile fitili ateşledi.

Bu hafta gazete manşetlerinde de yer alan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’nin beraberinde il başkanı Mustafa Çağlayan, Milletvekili Saffet Bozkurt, İlçe Başkanı Ali Duyar ve Ak Partili Meclis üyeleri ile birlikte Kozlu’nun köylerinde ve ilçe merkezinde gerçekleştirdikleri ziyaretler, kamuoyuna Ak Parti sahaya indi mesajını verdi.

Ak Parti heyetinin Kozlu’da devam eden devlet yatırımlarını ve gerçekleştirilecek olan Dağköy Geleneksel güreş organizasyonu ile ilgili sahada yaptıkları incelemeler ise tek kelime ile ‘Devlet vatandaşını cezalandırmaz’ mesajı içerir nitelikteydi.

Bu ivmenin çıkacağını tahmin ediyorum.

Bu güne kadar reklamdan uzak, Zonguldak’ın geneline 4 dönem İl Genel Meclisi Başkanı olarak hizmet eden Necdet Karaveli, 5 aydır hizmetten çok mazeret üreten, reklam ve sosyal medya algıları ile işi götürdüğünü sanan CHP’li Kozlu Belediyesi’nin hizmet anlamında Kozlu halkına yaşatacağı sıkıntıların bilincinde olarak,  bu hafta sahadaki temasları ile Kozlu halkını sahipsiz bırakmayacağı izlenimini verdi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.