Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA YOL KENARINA ARAÇ ÇEKMEK PARALI HALE GELİYOR

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.06.2024 - 21:38, Güncelleme: 05.06.2024 - 21:38 2667+ kez okundu.
 

KOZLU’DA YOL KENARINA ARAÇ ÇEKMEK PARALI HALE GELİYOR

Göreve geldikten sonra Kozlu’nun otopark sorunu ile ilgili hiçbir çalışma ve yatırım yapmayan CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Yol kenarındaki ücretsiz araç parklarını ücretli hale getireceğini açıkladı.
Göreve geldikten sonra Kozlu’nun otopark sorunu ile ilgili hiçbir çalışma ve yatırım yapmayan CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Yol kenarındaki ücretsiz araç parklarını ücretli hale getireceğini açıkladı. Konuyu Haziran ayında toplanan Belediye Meclis toplantısının gündemine getiren Dökmeci işin sadece  ekonomik boyutunu göz önünde tutarken Kozlululara park sorunu ile ilgili bir çözüm sunmadı. Kozlulu vatandaşlar daha uygulama hayata geçmeden uygulamaya yönelik tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler; Bu güne kadar Kozlulu araç sahiplerinin ücretsiz kullandığı ve paralı hale getirilmesi planlanan tüm yol kenarı parklara rağmen Kozlu’da ciddi bir otopark sıkıntısı varken, Belediyenin yeni bir park alanı oluşturmaksızın ya da bir çözüm önerisi sunmadan bu alanları ücretli hale getirmesi tek kelime ile akla ziyan bir uygulamadır. Bu insanlar araçları ne yapacaklar? Bu belediye başkanı kaynak yaratacağım diye ne yapacağını şaşırmış durumda. Kaynak diye ortaya attıkları saçma uygulamalar insanların yaşam alanını daraltıyor. Bir an önce böyle bir uygulamayı hayata geçirme fikrinden vazgeçsinler.
Göreve geldikten sonra Kozlu’nun otopark sorunu ile ilgili hiçbir çalışma ve yatırım yapmayan CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Yol kenarındaki ücretsiz araç parklarını ücretli hale getireceğini açıkladı.

Göreve geldikten sonra Kozlu’nun otopark sorunu ile ilgili hiçbir çalışma ve yatırım yapmayan CHP’li Kozlu Belediye Başkanı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Yol kenarındaki ücretsiz araç parklarını ücretli hale getireceğini açıkladı.

Konuyu Haziran ayında toplanan Belediye Meclis toplantısının gündemine getiren Dökmeci işin sadece  ekonomik boyutunu göz önünde tutarken Kozlululara park sorunu ile ilgili bir çözüm sunmadı.

Kozlulu vatandaşlar daha uygulama hayata geçmeden uygulamaya yönelik tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler;

Bu güne kadar Kozlulu araç sahiplerinin ücretsiz kullandığı ve paralı hale getirilmesi planlanan tüm yol kenarı parklara rağmen Kozlu’da ciddi bir otopark sıkıntısı varken, Belediyenin yeni bir park alanı oluşturmaksızın ya da bir çözüm önerisi sunmadan bu alanları ücretli hale getirmesi tek kelime ile akla ziyan bir uygulamadır.

Bu insanlar araçları ne yapacaklar?

Bu belediye başkanı kaynak yaratacağım diye ne yapacağını şaşırmış durumda. Kaynak diye ortaya attıkları saçma uygulamalar insanların yaşam alanını daraltıyor. Bir an önce böyle bir uygulamayı hayata geçirme fikrinden vazgeçsinler.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.