Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUTLULUKLAR DİLERİZ

Kozlu 05.06.2024 - 21:51, Güncelleme: 05.06.2024 - 22:00 2003 kez okundu.
 

MUTLULUKLAR DİLERİZ

Mücahit, Ahu Büşra’sına Kavuştu.
Mücahit, Ahu Büşra’sına Kavuştu. Eğitimci Ahmet Bozdemir-Fatma Bozdemir çiftinin biricik evlatları, Kozlu’nun sevilen gençlerinden Mücahit ile Kozlu Sanayi Sitesi’nin sevilen esnaflarından Ahmet Yıldırım-Fatma Yıldırım’ın biricik Kızları Ahu Büşra rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdiler. Kozlu Zavagar&Danışlar Wedding Garden’da düzenlenen kır düğününde genç çiftleri Yıldırım ve Bozdemir ailesinin sevenleri yalnız bırakmadılar. Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Memursen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar gen çiftlerin mutluluğuna ortak olan davetliler arasındaydı. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Ahu Büşra&Mücahit Bozdemir çiftine bir ömür boyu mutlu olmaları dilekleri ile Yıldırım ve Bozdemir ailelerini tebrik ederiz.
Mücahit, Ahu Büşra’sına Kavuştu.

Mücahit, Ahu Büşra’sına Kavuştu.

Eğitimci Ahmet Bozdemir-Fatma Bozdemir çiftinin biricik evlatları, Kozlu’nun sevilen gençlerinden Mücahit ile Kozlu Sanayi Sitesi’nin sevilen esnaflarından Ahmet Yıldırım-Fatma Yıldırım’ın biricik Kızları Ahu Büşra rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdiler.

Kozlu Zavagar&Danışlar Wedding Garden’da düzenlenen kır düğününde genç çiftleri Yıldırım ve Bozdemir ailesinin sevenleri yalnız bırakmadılar.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Memursen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar gen çiftlerin mutluluğuna ortak olan davetliler arasındaydı.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Ahu Büşra& Mücahit Bozdemir çiftine bir ömür boyu mutlu olmaları dilekleri ile Yıldırım ve Bozdemir ailelerini tebrik ederiz.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.