Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU HEM’DEN BÜYÜLEYİCİ YILSONU SERGİSİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.06.2024 - 22:55, Güncelleme: 05.06.2024 - 23:18 1987 kez okundu.
 

KOZLU HEM’DEN BÜYÜLEYİCİ YILSONU SERGİSİ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Halk Eğitimi Merkezi tarafından Kozlu Anfi Tiyatro Meydanında Yılsonu Sergisi düzenlendi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Halk Eğitimi Merkezi tarafından Kozlu Anfi Tiyatro Meydanında Yılsonu Sergisi düzenlendi. Sergi Açılışına Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Kozlu Belediye Başkan Yardımcıları Hasibe Özgümüş ve Erkut Alacalı, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Şube Müdürleri Bahattin Girgin ve Sevgil Çolakbay, Kozlu Halk Eğitimi Müdürü Fatma Günaydın’ın yanı sıra Kozlu Halk Eğitim Merkezinde görevli Usta Öğretici ve Kursiyerler ile vatandaşlar katıldı. Sergide Kozlu Halk Eğitimi Merkezine bağlı kurslarda yıl boyunca kursiyerlerin ürettikleri birbirinden güzel el emeği ve sanat faaliyetlerine yönelik ürünler yer aldı. Serginin açılış kurdalesinin kesiminden önce Kozlu HEM Halk Oyunları Yetişkin Ekibi tarafından sergilenen halk oyunları gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni ile izlendi. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından sergi alanındaki standları tek tek gezen protokol kursiyerleri ve öğretmenlerini tebrik etti.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Halk Eğitimi Merkezi tarafından Kozlu Anfi Tiyatro Meydanında Yılsonu Sergisi düzenlendi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Halk Eğitimi Merkezi tarafından Kozlu Anfi Tiyatro Meydanında Yılsonu Sergisi düzenlendi.

Sergi Açılışına Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Kozlu Belediye Başkan Yardımcıları Hasibe Özgümüş ve Erkut Alacalı, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Şube Müdürleri Bahattin Girgin ve Sevgil Çolakbay, Kozlu Halk Eğitimi Müdürü Fatma Günaydın’ın yanı sıra Kozlu Halk Eğitim Merkezinde görevli Usta Öğretici ve Kursiyerler ile vatandaşlar katıldı.

Sergide Kozlu Halk Eğitimi Merkezine bağlı kurslarda yıl boyunca kursiyerlerin ürettikleri birbirinden güzel el emeği ve sanat faaliyetlerine yönelik ürünler yer aldı.

Serginin açılış kurdalesinin kesiminden önce Kozlu HEM Halk Oyunları Yetişkin Ekibi tarafından sergilenen halk oyunları gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından sergi alanındaki standları tek tek gezen protokol kursiyerleri ve öğretmenlerini tebrik etti.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.