Sitenin sağında bir giydirme reklam

HALKA HİZMET İÇİN Mİ, RANTA HİZMET İÇİN Mİ?

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.06.2024 - 23:00, Güncelleme: 27.06.2024 - 22:09 421 kez okundu.
 

HALKA HİZMET İÇİN Mİ, RANTA HİZMET İÇİN Mİ?

Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’ye ve meclis üyelerine tepki gösterdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’ye ve meclis üyelerine tepki gösterdi. MHP Kozlu İlçe Başkanı Karali, Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’yi açıkça ikaz ederek Kozlu’yu ayrıştıran ve kutuplaştıran hamlelerden vazgeçmesi gerektiğini dile getirdi. MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Kozlu Sahiline açılacak stant yerleri ile alakalı yaptığı açıklamada, “Bir süredir Kamuoyunda Kozlu sahiline stantların açılacağı stantları açacak olanların içerisinde bir Belediye meclis üyesinin olduğu hatta stantların şimdiden kiraya verilmeye başlandığı hatta halihazırda işletilen sosyete pazarına daha fazla yer kazandırmak için çocuk parkının küçültüldüğü ile ilgili dedikodular dolaşmakta.  Merakımız şudur ki dün bir bugün iki söz konusu belediye meclis üyeleri halka hizmet için mi ranta hizmet için mi seçildiler.  Henüz ihalesi yapılmamış söz konusu alanın profillerle sabitlenerek sahiplenilmesi, şimdiden müşteri bulunmaya çalışılması, ihaleye girme ihtimali olanlara biz masraf ettik denilmesi etik olarak doğru mu?  Eğer ihale ismi geçenlere değil de, biz kazanamasak da Kozlu belediyesi kazansın niyetiyle ihaleye girecek olanlara kalırsa profillerin akıbeti ne olacak?  Seçilen belediye başkanı 31 Marttan itibaren bir zümrenin değil Kozlu'nun belediye başkanıdır ve uzun bir yolu yapacak çokta işi vardır. MHP Kozlu ilçe teşkilatının açık ikazıdır.  Bencilce ve gümrükten mal kaçırırcasına hareket edenler  bir an önce silkelenip kendine gelsin.   Belediye başkanını dolayısıyla Kozlu Belediyesini ve ilçemizi sıkıntıya sokacak, Kozlu’yu gerecek ve kutuplaştıracak bu hamlelerden vazgeçsin" ifadelerini kullandı.  
Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’ye ve meclis üyelerine tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’ye ve meclis üyelerine tepki gösterdi.
MHP Kozlu İlçe Başkanı Karali, Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’yi açıkça ikaz ederek Kozlu’yu ayrıştıran ve kutuplaştıran hamlelerden vazgeçmesi gerektiğini dile getirdi.
MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Kozlu Sahiline açılacak stant yerleri ile alakalı yaptığı açıklamada, “Bir süredir Kamuoyunda Kozlu sahiline stantların açılacağı stantları açacak olanların içerisinde bir Belediye meclis üyesinin olduğu hatta stantların şimdiden kiraya verilmeye başlandığı hatta halihazırda işletilen sosyete pazarına daha fazla yer kazandırmak için çocuk parkının küçültüldüğü ile ilgili dedikodular dolaşmakta. 
Merakımız şudur ki dün bir bugün iki söz konusu belediye meclis üyeleri halka hizmet için mi ranta hizmet için mi seçildiler. 
Henüz ihalesi yapılmamış söz konusu alanın profillerle sabitlenerek sahiplenilmesi, şimdiden müşteri bulunmaya çalışılması, ihaleye girme ihtimali olanlara biz masraf ettik denilmesi etik olarak doğru mu? 
Eğer ihale ismi geçenlere değil de, biz kazanamasak da Kozlu belediyesi kazansın niyetiyle ihaleye girecek olanlara kalırsa profillerin akıbeti ne olacak? 
Seçilen belediye başkanı 31 Marttan itibaren bir zümrenin değil Kozlu'nun belediye başkanıdır ve uzun bir yolu yapacak çokta işi vardır. MHP Kozlu ilçe teşkilatının açık ikazıdır. 
Bencilce ve gümrükten mal kaçırırcasına hareket edenler  bir an önce silkelenip kendine gelsin.  
Belediye başkanını dolayısıyla Kozlu Belediyesini ve ilçemizi sıkıntıya sokacak, Kozlu’yu gerecek ve kutuplaştıracak bu hamlelerden vazgeçsin" ifadelerini kullandı.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.