Sitenin sağında bir giydirme reklam

BELEDİYE’DE MAZOT YOKMUŞ!!!

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.06.2024 - 22:17, Güncelleme: 05.06.2024 - 22:30 1723 kez okundu.
 

BELEDİYE’DE MAZOT YOKMUŞ!!!

Kozlu Belediyespor U 12 takımı araç tahsis edilemediği için İl içi düzenlenen turnuvaya fikstürde adı olmasına rağmen katılamadı!
Kozlu Belediyespor U 12 takımı araç tahsis edilemediği için İl içi düzenlenen turnuvaya fikstürde adı olmasına rağmen katılamadı! Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongre ile Kozlu Belediyespor başkanı seçilen ve Kozlu Belediyespor için yol haritası çizen Altuğ Dökmeci, kendi kısıtlı imkânları ile Kozlu’nun sportif başarısı için mücadele eden U 12 yaş gurubu miniklerin Zonguldak’ta il içi düzenlenen turnuvaya katılımı için mazot yok gerekçesi ile araç tahsis etmediği için Kozlu Belediyespor U12 takımı turnuva fikstüründe adı olmasına rağmen turnuvaya katılamadı. Futbola gönül veren U12 yaş grubu çocukların turnuva hayallerinin sırf il içi birkaç maç için araç tahsis edilmediği için yıkılmasına kamuoyundan da tepki geldi. Olayı duyan futbolseverler tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler; Kozlu Belediyesi İl için düzenlenen bir turnuva için futbola gönül veren 12 yaş gurubu çocuklarımıza birkaç kez araç tesis edemeyecek kadar aciz duruma nasıl geldi. O araçlar tahsis edilseydi kaç TL mazot harcayacaktı? Bu çocukların futbol heyecanını ve turnuva hevesini öldürmeye değer miydi Altuğ başkan? İnsan cebinden mazot alır 12 yaşındaki çocukların hevesini kursağında bırakmazdı. Yazık çok yazık bu çocuklar büyüdüklerinde Kozlu adına yaşattığınız bu utancı unutmayacaklar.
Kozlu Belediyespor U 12 takımı araç tahsis edilemediği için İl içi düzenlenen turnuvaya fikstürde adı olmasına rağmen katılamadı!

Kozlu Belediyespor U 12 takımı araç tahsis edilemediği için İl içi düzenlenen turnuvaya fikstürde adı olmasına rağmen katılamadı!

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongre ile Kozlu Belediyespor başkanı seçilen ve Kozlu Belediyespor için yol haritası çizen Altuğ Dökmeci, kendi kısıtlı imkânları ile Kozlu’nun sportif başarısı için mücadele eden U 12 yaş gurubu miniklerin Zonguldak’ta il içi düzenlenen turnuvaya katılımı için mazot yok gerekçesi ile araç tahsis etmediği için Kozlu Belediyespor U12 takımı turnuva fikstüründe adı olmasına rağmen turnuvaya katılamadı.

Futbola gönül veren U12 yaş grubu çocukların turnuva hayallerinin sırf il içi birkaç maç için araç tahsis edilmediği için yıkılmasına kamuoyundan da tepki geldi.

Olayı duyan futbolseverler tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler;

Kozlu Belediyesi İl için düzenlenen bir turnuva için futbola gönül veren 12 yaş gurubu çocuklarımıza birkaç kez araç tesis edemeyecek kadar aciz duruma nasıl geldi.

O araçlar tahsis edilseydi kaç TL mazot harcayacaktı? Bu çocukların futbol heyecanını ve turnuva hevesini öldürmeye değer miydi Altuğ başkan? İnsan cebinden mazot alır 12 yaşındaki çocukların hevesini kursağında bırakmazdı.

Yazık çok yazık bu çocuklar büyüdüklerinde Kozlu adına yaşattığınız bu utancı unutmayacaklar.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.