Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALTUĞ DÖKMECİ NEDEN SUSKUN?

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.06.2024 - 21:53, Güncelleme: 27.06.2024 - 21:53 646 kez okundu.
 

ALTUĞ DÖKMECİ NEDEN SUSKUN?

Dökmeci, Gelen Tepkiler Üzerine İhale Kararı Aldı!
Dökmeci, Gelen Tepkiler Üzerine İhale Kararı Aldı! Zonguldak’ın Kozlu İlçesi CHP’li Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci göreve geldiği günden beri aldığı kararlar ile kamuoyunun tepkisini çekmeyi sürdürüyor. Henüz göreve geleli üç ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen tartışılan kararlara imza atan CHP’li  Kozlu Belediye Başkanı Dökmeci, kamuoyundan gelen tepkiler üzerine verdiği yanlış kararlarından ya vaz geçiyor ya da verdiği yanlış kararları yasal prosedürlere uydurmak yönünde yeni alternatif arayışları içerisine girerek yönetim anlayışını sorgulanır hale getiriyor. Son olarak Kozlu Sahilinde Fuar Alanı olarak hiçbir rekabet unsuru oluşturmayan ve kamuyu zarara uğratacak şekilde belediye meclis üyesinin ticari ortağına kiraladığı alan ile tüm Zonguldak’ın tepkisini üzerine çeken Dökmeci, verdiği yanlış kararı düzeltmek adına Fuar Alanı ile ilgili ihale kararı aldı. Ancak bu sefer daha önce Fuar Alanını hiçbir ihale olmadan verdiği şahısların alana yaptığı yatırım gündem konusu oldu. Fuar alanını kendilerine 300 bin TL karşılığında kiralayan Altuğ Dökmeci’nin sözüne güvenerek, alana 1.5 milyon TL tutarında harcama yaptığını dile getiren yatırımcı esnaf yerel medya organlarına yaptığı açıklama ile mağduriyetini dile getirdi. Konuyla ilgili ilk tepki dolu açıklamayı yapan MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Dökmeci’ye 31 Marttan itibaren bir zümrenin değil Kozlu'nun belediye başkanı olduğu hatırlatmasında bulunarak, Bencilce ve gümrükten mal kaçırırcasına hareket edenlerin  bir an önce silkelenip kendine gelmesi ve  Belediye başkanını dolayısıyla Kozlu Belediyesini ve Kozlu’yu sıkıntıya sokacak, Kozlu’yu gerecek ve kutuplaştıracak bu hamlelerden vazgeçmesi yönünde uyardı. Kamuoyundan gelen tüm tepki dolu açıklamalara rağmen herhangi bir açıklamada bulunmayan Başkan Dökmeci, Belediyenin sosyal medya hesaplarından ihale duyurusu yapmakla yetindi. 01 Temmuz 2024 tarihinde saat:15.00’da yapılacak olan ihale için şartname satışı devam ederken ihaleye katılımın yoğun olacağı ve gergin bir ortamda gerçekleşeceği ileri sürülüyor.(BKH)
Dökmeci, Gelen Tepkiler Üzerine İhale Kararı Aldı!

Dökmeci, Gelen Tepkiler Üzerine İhale Kararı Aldı!

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi CHP’li Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci göreve geldiği günden beri aldığı kararlar ile kamuoyunun tepkisini çekmeyi sürdürüyor.

Henüz göreve geleli üç ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen tartışılan kararlara imza atan CHP’li  Kozlu Belediye Başkanı Dökmeci, kamuoyundan gelen tepkiler üzerine verdiği yanlış kararlarından ya vaz geçiyor ya da verdiği yanlış kararları yasal prosedürlere uydurmak yönünde yeni alternatif arayışları içerisine girerek yönetim anlayışını sorgulanır hale getiriyor.

Son olarak Kozlu Sahilinde Fuar Alanı olarak hiçbir rekabet unsuru oluşturmayan ve kamuyu zarara uğratacak şekilde belediye meclis üyesinin ticari ortağına kiraladığı alan ile tüm Zonguldak’ın tepkisini üzerine çeken Dökmeci, verdiği yanlış kararı düzeltmek adına Fuar Alanı ile ilgili ihale kararı aldı.

Ancak bu sefer daha önce Fuar Alanını hiçbir ihale olmadan verdiği şahısların alana yaptığı yatırım gündem konusu oldu.

Fuar alanını kendilerine 300 bin TL karşılığında kiralayan Altuğ Dökmeci’nin sözüne güvenerek, alana 1.5 milyon TL tutarında harcama yaptığını dile getiren yatırımcı esnaf yerel medya organlarına yaptığı açıklama ile mağduriyetini dile getirdi.

Konuyla ilgili ilk tepki dolu açıklamayı yapan MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Dökmeci’ye 31 Marttan itibaren bir zümrenin değil Kozlu'nun belediye başkanı olduğu hatırlatmasında bulunarak, Bencilce ve gümrükten mal kaçırırcasına hareket edenlerin  bir an önce silkelenip kendine gelmesi ve  Belediye başkanını dolayısıyla Kozlu Belediyesini ve Kozlu’yu sıkıntıya sokacak, Kozlu’yu gerecek ve kutuplaştıracak bu hamlelerden vazgeçmesi yönünde uyardı.

Kamuoyundan gelen tüm tepki dolu açıklamalara rağmen herhangi bir açıklamada bulunmayan Başkan Dökmeci, Belediyenin sosyal medya hesaplarından ihale duyurusu yapmakla yetindi.

01 Temmuz 2024 tarihinde saat:15.00’da yapılacak olan ihale için şartname satışı devam ederken ihaleye katılımın yoğun olacağı ve gergin bir ortamda gerçekleşeceği ileri sürülüyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.