Sitenin sağında bir giydirme reklam

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ EREĞLİ DOĞA KOLEJİNDEN

Ereğli (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.06.2024 - 22:08, Güncelleme: 29.06.2024 - 22:08 381 kez okundu.
 

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ EREĞLİ DOĞA KOLEJİNDEN

Doğa Koleji Kdz.Ereğli Kampüsü 2024 LGS'de Türkiye Birincisi !!!
Doğa Koleji Kdz.Ereğli Kampüsü 2024 LGS'de Türkiye Birincisi !!! LGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte Zonguldak büyük gurur ve mutluluk yaşadı. Doğa Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Öğrencisi İpek Yavuz 2024 LGS sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak, 500 tam puan alarak,Türkiye Birincisi oldu. Anakolu 5.yaş sınıfından itibaren Doğa Koleji öğrencisi olan İpek Yavuz'un bu başarısı Doğa Koleji yönetiminde büyük mutluluk yarattı. Doğa Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Yönetimi, bir mesaj yayınlayarak, 'başarısından dolayı İpek Yavuz'u tebrik eder, emeği geçen Doğa Koleji yönetim kurulunu, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederiz.' dedi.
Doğa Koleji Kdz.Ereğli Kampüsü 2024 LGS'de Türkiye Birincisi !!!

Doğa Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü 2024 LGS'de Türkiye Birincisi !!!

LGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte Zonguldak büyük gurur ve mutluluk yaşadı.

Doğa Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Öğrencisi İpek Yavuz 2024 LGS sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak, 500 tam puan alarak, Türkiye Birincisi oldu.

Anakolu 5.yaş sınıfından itibaren Doğa Koleji öğrencisi olan İpek Yavuz'un bu başarısı Doğa Koleji yönetiminde büyük mutluluk yarattı.

Doğa Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Yönetimi, bir mesaj yayınlayarak, 'başarısından dolayı İpek Yavuz'u tebrik eder, emeği geçen Doğa Koleji yönetim kurulunu, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederiz.' dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.