Sitenin sağında bir giydirme reklam

ILIKSU EXCLUSIVE BEACH&RESORT

Kozlu 13.06.2024 - 08:02, Güncelleme: 13.06.2024 - 08:02 1202 kez okundu.
 

ILIKSU EXCLUSIVE BEACH&RESORT

Ilıksu Plajında ücretsiz dönem sona erdi, fiyatlar Bodrum ile yarışıyor!
Ilıksu Plajında ücretsiz dönem sona erdi, fiyatlar Bodrum ile yarışıyor! Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı halkın malı olan denizlerle vatandaşları buluşturmak için çok önemli projeyi hayata geçirirken, CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin halkın uzun yıllardır ücretsiz faydalandığı Ilıksu Plajı’nı paralı hale getirmesi kamuoyunda büyük tepki gördü. Belediyeye gelir kaynağı oluşturma bahanesi ile konsept değişikliği gerçekleştiriyoruz diyerek halkın ücretsiz kullanımı için plaj tesisi içine yapılan kamelya ve barbeküleri söktüren Altuğ Dökmeci yönetimi, plaj tesisine halkın dışarıdan yiyecek içecek getirmesini, semaver ve tüpte çay demlemesini de yasaklayarak insanları belediyenin işlettiği tesisten yada çevredeki ticari işletmelerden hizmet almaya mecbur bıraktı. Haziran ayı Belediye Meclis toplantısında CHP’lilerin oyları ile belirlenen plaj giriş ve otopark ücretlerine astronomik oranda zam yapılırken, Ilıksu plajı içerisinde belirlenen şezlong, semsiye kiralama ve yiyecek, içecek tarifesinin yüksek fiyatlarda oluşu, kamuoyunda Ilıksu Plajı Bodrum ve Akdeniz’deki özel işletme plaj tesisleri ile yarışıyor yorumlarına neden oldu. Kozlu Belediyesi Bütçe Komisyonu tarafından, Ilıksu Plaj Tesisleriyle ilgili giriş-çıkış ve tesiste uygulanan fiyat tarifesi CHP’li üyelerin oyları ile oy çokluğu ile kabul edilirken aşağıdaki şekilde belirlendi: Otopark Ücreti (Hafta Sonu) : 50 TL (Engelli, Gazi ve Şehit Yakını Ücretsiz), Otopark Ücreti (Hafta İçi): 30 TL (Çarşamba günü Halk Günü otopark ve giriş ücretsiz), Çay: 10 TL Türk Kahvesi: 30 TL Kutu İçecekler (330 ml): 35 TL Meyveli Soda: 20 TL Su 0,50 ml: 10 TL Su 1,5 Lt.: 15 TL Hamburger (120 gr köfte): 160 TL  Pizza: 150 TL Cips: 80 TL Tost: 100 TL Karışık Tost: 120 TL 2 Şezlong, 1 Şemsiye: 250 TL 1 Şezlong: 100 TL 1 Şemsiye: 100 TL Salon Kiralama (Düğünü, Nişan vs. Paket içerisinde meşrubat ve kuru pasta bulunmaktadır)  300 Kişilik Organizasyon: 35.000 TL.
Ilıksu Plajında ücretsiz dönem sona erdi, fiyatlar Bodrum ile yarışıyor!

Ilıksu Plajında ücretsiz dönem sona erdi, fiyatlar Bodrum ile yarışıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı halkın malı olan denizlerle vatandaşları buluşturmak için çok önemli projeyi hayata geçirirken, CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin halkın uzun yıllardır ücretsiz faydalandığı Ilıksu Plajı’nı paralı hale getirmesi kamuoyunda büyük tepki gördü.

Belediyeye gelir kaynağı oluşturma bahanesi ile konsept değişikliği gerçekleştiriyoruz diyerek halkın ücretsiz kullanımı için plaj tesisi içine yapılan kamelya ve barbeküleri söktüren Altuğ Dökmeci yönetimi, plaj tesisine halkın dışarıdan yiyecek içecek getirmesini, semaver ve tüpte çay demlemesini de yasaklayarak insanları belediyenin işlettiği tesisten yada çevredeki ticari işletmelerden hizmet almaya mecbur bıraktı.

Haziran ayı Belediye Meclis toplantısında CHP’lilerin oyları ile belirlenen plaj giriş ve otopark ücretlerine astronomik oranda zam yapılırken, Ilıksu plajı içerisinde belirlenen şezlong, semsiye kiralama ve yiyecek, içecek tarifesinin yüksek fiyatlarda oluşu, kamuoyunda Ilıksu Plajı Bodrum ve Akdeniz’deki özel işletme plaj tesisleri ile yarışıyor yorumlarına neden oldu.

Kozlu Belediyesi Bütçe Komisyonu tarafından, Ilıksu Plaj Tesisleriyle ilgili giriş-çıkış ve tesiste uygulanan fiyat tarifesi CHP’li üyelerin oyları ile oy çokluğu ile kabul edilirken aşağıdaki şekilde belirlendi:
Otopark Ücreti (Hafta Sonu) : 50 TL (Engelli, Gazi ve Şehit Yakını Ücretsiz),
Otopark Ücreti (Hafta İçi): 30 TL (Çarşamba günü Halk Günü otopark ve giriş ücretsiz),
Çay: 10 TL
Türk Kahvesi: 30 TL
Kutu İçecekler (330 ml): 35 TL
Meyveli Soda: 20 TL
Su 0,50 ml: 10 TL
Su 1,5 Lt.: 15 TL
Hamburger (120 gr köfte): 160 TL 
Pizza: 150 TL
Cips: 80 TL
Tost: 100 TL
Karışık Tost: 120 TL
2 Şezlong, 1 Şemsiye: 250 TL
1 Şezlong: 100 TL
1 Şemsiye: 100 TL
Salon Kiralama (Düğünü, Nişan vs. Paket içerisinde meşrubat ve kuru pasta bulunmaktadır) 
300 Kişilik Organizasyon: 35.000 TL.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.