Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ ANNELERİ UNUTMADI

Kozlu 15.05.2017 - 19:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7760+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ ANNELERİ UNUTMADI

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi tarafından 14 Mayıs Pazar günü anneler günü eğlencesi düzenlendi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi tarafından 14 Mayıs Pazar günü anneler günü eğlencesi düzenlendi. Kozlu Sahilindeki Midilli At Çiftliği park ve eğlence alanında düzenlenen anneler günü eğlence programına Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Çakır, Mehtap Emral, Şükrü Altıntaş , muhtarlar ve çok sayıda Kozlulu vatandaş katıldı. Etkinliğe katılan Anneler ve Anne adayları Kozlu Belediyesi’ne bağlı Kofder Halk Oyunları Ekibinin gösterileri ve Solist Derya Şah’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla keyifli saatler geçirdiler. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz günün anısına tüm anneleri temsilen 80 yaşındaki Hanife Küçük ile birlikte üzerinde resmi olan pastayı kesti.   Kozlu Belediyesi’nin organize ettiği Anneler Günü etkinliğinde 1000 den fazla anneye karanfil dağıtıldı. Etkinlik esnasında kısa süre önce annelerini kaybeden iki kız kardeşin Başkan Kerim Yılmaz’ın boynuna sarılarak ağlamaları duygusal sahneler yaşanmasına sebep oldu. Yaklaşık 4 saat boyunca gönüllerince eğlenen Kozlulu anneler belediyeye ait araçlarla evlerine kadar bırakıldılar. Etkinliğe katılan anneler, organizasyondan çok memnun olduklarını belirterek Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a teşekkürlerini dile getirdiler. (BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi tarafından 14 Mayıs Pazar günü anneler günü eğlencesi düzenlendi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi tarafından 14 Mayıs Pazar günü anneler günü eğlencesi düzenlendi.

Kozlu Sahilindeki Midilli At Çiftliği park ve eğlence alanında düzenlenen anneler günü eğlence programına Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Çakır, Mehtap Emral, Şükrü Altıntaş , muhtarlar ve çok sayıda Kozlulu vatandaş katıldı.

Etkinliğe katılan Anneler ve Anne adayları Kozlu Belediyesi’ne bağlı Kofder Halk Oyunları Ekibinin gösterileri ve Solist Derya Şah’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla keyifli saatler geçirdiler.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz günün anısına tüm anneleri temsilen 80 yaşındaki Hanife Küçük ile birlikte üzerinde resmi olan pastayı kesti.  

Kozlu Belediyesi’nin organize ettiği Anneler Günü etkinliğinde 1000 den fazla anneye karanfil dağıtıldı.

Etkinlik esnasında kısa süre önce annelerini kaybeden iki kız kardeşin Başkan Kerim Yılmaz’ın boynuna sarılarak ağlamaları duygusal sahneler yaşanmasına sebep oldu.

Yaklaşık 4 saat boyunca gönüllerince eğlenen Kozlulu anneler belediyeye ait araçlarla evlerine kadar bırakıldılar.

Etkinliğe katılan anneler, organizasyondan çok memnun olduklarını belirterek Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a teşekkürlerini dile getirdiler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.