Sitenin sağında bir giydirme reklam

ATAMIZI ANDIK (1881- …)

Gündem 13.11.2014 - 14:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3546+ kez okundu.
 

ATAMIZI ANDIK (1881- …)

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 76’ıncı yıldönümünde tüm Ulusta yavru vatan Kıbrıs ve dış temsilciliklerde olduğu gibi Zonguldak ve İlçelerinde de çeşitli etkinliklerle anıldı.
Zonguldak’taki tören Törene, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Birol Şimşek, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çok sayıda siyasi parti üyesi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Tüm yurtta olduğu gibi saat 09.00'da Atatürk anıtına Zonguldak Valisi Ali Kaban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından çelenk sunuldu. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtındaki tören sona erdi. Valilik önünde düzenlenen törenin ardından Atatürk Kültür Merkezinde Erdemir Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Atatürk’ü anma etkinliğinde Oratoryo izleyicilere duygusal anlar yaşattı. ATATÜRK VEFATININ 76’INCI YILINDA KOZLU’DA ANILDI Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının76’ıncı yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anıldı. Kozlu’daki törende Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı J.Yzb.Orhan Kaş, Kozlu Belediye Başkan vekili Fikret Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin, resmi daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kozlu yeni belediye binası önündeki kent meydanında düzenlenen törende 09.00'da Atatürk anıtına Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı J.Yzb.Orhan Kaş ve Belediye Başkan vekili Fikret Korkmaz tarafından çelenk sunuldu. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtındaki tören sona erdi. Ardından Kozlu Alparslan Ortaokulu tarafından Kozlu Meydan çok amaçlı salonda düzenlenen etkinlikle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 76’ıncı yılında saygı ve minnet ile anıldı.(BKH)
Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 76’ıncı yıldönümünde tüm Ulusta yavru vatan Kıbrıs ve dış temsilciliklerde olduğu gibi Zonguldak ve İlçelerinde de çeşitli etkinliklerle anıldı.

Zonguldak’taki tören Törene, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Birol Şimşek, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çok sayıda siyasi parti üyesi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Tüm yurtta olduğu gibi saat 09.00'da Atatürk anıtına Zonguldak Valisi Ali Kaban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından çelenk sunuldu. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtındaki tören sona erdi.

Valilik önünde düzenlenen törenin ardından Atatürk Kültür Merkezinde Erdemir Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Atatürk’ü anma etkinliğinde Oratoryo izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

ATATÜRK VEFATININ 76’INCI YILINDA KOZLU’DA ANILDI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının76’ıncı yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anıldı.

Kozlu’daki törende Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı J.Yzb.Orhan Kaş, Kozlu Belediye Başkan vekili Fikret Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin, resmi daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kozlu yeni belediye binası önündeki kent meydanında düzenlenen törende 09.00'da Atatürk anıtına Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı J.Yzb.Orhan Kaş ve Belediye Başkan vekili Fikret Korkmaz tarafından çelenk sunuldu. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtındaki tören sona erdi.

Ardından Kozlu Alparslan Ortaokulu tarafından Kozlu Meydan çok amaçlı salonda düzenlenen etkinlikle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 76’ıncı yılında saygı ve minnet ile anıldı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.