Sitenin sağında bir giydirme reklam

POLİSGÜCÜ SPOR MAÇ ÖNCESİ MORAL KAHVALTISI DÜZENLEDİ

Spor 01.11.2014 - 11:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3496+ kez okundu.
 

POLİSGÜCÜ SPOR MAÇ ÖNCESİ MORAL KAHVALTISI DÜZENLEDİ

Maç öncesi moral kahvaltısı.Kahvaltı sonrası Antrenör Gündüz Torlak’a sürpriz doğum günü pastası.
Zonguldak birinci amatör küme ekiplerinden Polis Gücü Spor 1 Kasım 2014 Cumartesi günü yönetim kurulunun düzenlediği kahvaltıda moral depoladı. Ömer Özcan Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu oynayacakları Karaelmas spor maçı öncesinde bir araya gelerek moral depoladı. Kahvaltının ardından antrenör Gündüz Torlak’a da doğum günü olması münasebeti ile sürpriz yaparak doğum günü pastası hazırlatan yönetim kurulu ve sporcuların davranışı karşısında Gündüz hoca duygusal anlar yaşadı. Teknik Direktör Yakup Balçın kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada yeni yönetim kurulunu tanıtarak hedefleri konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu. Balçın, ‘Bugün burada yeni kulüp başkanımız Ömer Özcan başkanlığında yeni oluşan yönetim kurulu ile sporcularımızı tanıştırıp kaynaştırmak ve oynayacağımız maç öncesinde moral depolamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Aslında yeni başkanımız önceki yönetim kurulu içerisinden hepimizin tanıdığı bir isim. Yönetim kurulu üyelerimiz Murat Uslu, Yusuf Özcan, Mustafa Özen, Erdem Güner ve Kemal Çebi daha önce de yönetim kurulunda görev yapmış arkadaşlarımız. Önceki başkanımıza da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Amacımız öncelikle centilmenlik çizgisinde başarılı olmak ve play-off oynamak. Takımımıza desteklerini esirgemeyen Sayın Emniyet Müdürümüz Osman Ak’ın neslinde takım sorumlumuz Emniyet Şube Müdürü Bekir Yazıcıya’da teşekkür eder sporcularıma başarılar dilerim. Aynı zamanda bugün antrenör hocamız Gündüz Torlak’ın da doğum günü. Hocamıza da nice sağlıklı, başarı dolu uzun ömürler dilerim’ dedi.(BKH)   
Maç öncesi moral kahvaltısı.Kahvaltı sonrası Antrenör Gündüz Torlak’a sürpriz doğum günü pastası.

Zonguldak birinci amatör küme ekiplerinden Polis Gücü Spor 1 Kasım 2014 Cumartesi günü yönetim kurulunun düzenlediği kahvaltıda moral depoladı.

Ömer Özcan Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu oynayacakları Karaelmas spor maçı öncesinde bir araya gelerek moral depoladı.

Kahvaltının ardından antrenör Gündüz Torlak’a da doğum günü olması münasebeti ile sürpriz yaparak doğum günü pastası hazırlatan yönetim kurulu ve sporcuların davranışı karşısında Gündüz hoca duygusal anlar yaşadı.

Teknik Direktör Yakup Balçın kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada yeni yönetim kurulunu tanıtarak hedefleri konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu.

Balçın, ‘Bugün burada yeni kulüp başkanımız Ömer Özcan başkanlığında yeni oluşan yönetim kurulu ile sporcularımızı tanıştırıp kaynaştırmak ve oynayacağımız maç öncesinde moral depolamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Aslında yeni başkanımız önceki yönetim kurulu içerisinden hepimizin tanıdığı bir isim. Yönetim kurulu üyelerimiz Murat Uslu, Yusuf Özcan, Mustafa Özen, Erdem Güner ve Kemal Çebi daha önce de yönetim kurulunda görev yapmış arkadaşlarımız. Önceki başkanımıza da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Amacımız öncelikle centilmenlik çizgisinde başarılı olmak ve play-off oynamak. Takımımıza desteklerini esirgemeyen Sayın Emniyet Müdürümüz Osman Ak’ın neslinde takım sorumlumuz Emniyet Şube Müdürü Bekir Yazıcıya’da teşekkür eder sporcularıma başarılar dilerim.

Aynı zamanda bugün antrenör hocamız Gündüz Torlak’ın da doğum günü. Hocamıza da nice sağlıklı, başarı dolu uzun ömürler dilerim’ dedi.(BKH)   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.