Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUSTAFA ÇAĞLAYAN YÖNETİMİNDEKİ AK PARTİ İL YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.08.2024 - 10:50, Güncelleme: 22.08.2024 - 22:53 982+ kez okundu.
 

MUSTAFA ÇAĞLAYAN YÖNETİMİNDEKİ AK PARTİ İL YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI

AK Parti Zonguldak il Yönetiminde görev dağılımı gerçekleştirildi.
AK Parti Zonguldak il Yönetiminde görev dağılımı gerçekleştirildi. Mustafa Çağlayan'ın İl Başkanı olarak atanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda değişen AK Parti il Yönetiminde görev dağılımı gerçekleştirildi. İl Başkanı Mustafa Çağlayan bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımının yapıldığını belirterek "Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Hafta sonu tamamlamış olduğumuz Genişletilmiş İl Danışma Meclisimizi gelecek programlarda daha etkin yürütebilmek adına istişarelerde bulunduk. Toplantımızda İl Yürütme Kurulumuzun görev paylaşımını gerçekleştirdik. Yeni seçilen birim başkanlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyor, şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. İl yönetiminde görev dağılımı şöyle; Mustafa ÇAĞLAYAN İl Başkanı Erdal MERCİMEK Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet GÖK Teşkilat Başkanı Hasret UZUN YÜKSEKOVA Seçim İşleri Başkanı Metin ERGENÇ Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa YAVUZ Dış İlişkiler Başkanı Ayşe HASANOĞLU Sosyal Politikalar Başkanı Muhammet Nazmi ŞAHİN Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet ABALI Ekonomi İşler Başkanı Ömer GÜLAY Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Batuhan ULUDÜZ Mali ve İdari İşler Başkanı Benhur ÖZÜBEK AR-GE ve Eğitim Başkanı Murat DURDUBAŞ İnsan Hakları Başkanı Züleyha YAZICI ARIMAN Çevre, Şehircilik ve Kültür Başkanı Ali Rıza BEKTAŞ Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Fatih KAZANCI İl Sekreterlik Başkanı.
AK Parti Zonguldak il Yönetiminde görev dağılımı gerçekleştirildi.

AK Parti Zonguldak il Yönetiminde görev dağılımı gerçekleştirildi.

Mustafa Çağlayan'ın İl Başkanı olarak atanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda değişen AK Parti il Yönetiminde görev dağılımı gerçekleştirildi.

İl Başkanı Mustafa Çağlayan bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımının yapıldığını belirterek "Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Hafta sonu tamamlamış olduğumuz Genişletilmiş İl Danışma Meclisimizi gelecek programlarda daha etkin yürütebilmek adına istişarelerde bulunduk. Toplantımızda İl Yürütme Kurulumuzun görev paylaşımını gerçekleştirdik. Yeni seçilen birim başkanlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyor, şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

İl yönetiminde görev dağılımı şöyle;

Mustafa ÇAĞLAYAN İl Başkanı

Erdal MERCİMEK Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı

Mehmet GÖK Teşkilat Başkanı

Hasret UZUN YÜKSEKOVA Seçim İşleri Başkanı

Metin ERGENÇ Tanıtım ve Medya Başkanı

Mustafa YAVUZ Dış İlişkiler Başkanı

Ayşe HASANOĞLU Sosyal Politikalar Başkanı

Muhammet Nazmi ŞAHİN Yerel Yönetimler Başkanı

Mehmet ABALI Ekonomi İşler Başkanı

Ömer GÜLAY Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı

Batuhan ULUDÜZ Mali ve İdari İşler Başkanı

Benhur ÖZÜBEK AR-GE ve Eğitim Başkanı

Murat DURDUBAŞ İnsan Hakları Başkanı

Züleyha YAZICI ARIMAN Çevre, Şehircilik ve Kültür Başkanı

Ali Rıza BEKTAŞ Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı

Fatih KAZANCI

İl Sekreterlik Başkanı.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.