Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKÇILARI ZİYARET ETTİLER

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.09.2024 - 11:13, Güncelleme: 01.09.2024 - 11:32 1834 kez okundu.
 

BALIKÇILARI ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar ve MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, avlanma sezonunun başlaması vesilesi ile Kozlu Balıkçı Barınağında, balıkçıları ziyaret ederek bol ve bereketli bir sezon geçirmeleri dileklerinde bulundular.
Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar ve MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, avlanma sezonunun başlaması vesilesi ile Kozlu Balıkçı Barınağında, balıkçıları ziyaret ederek bol ve bereketli bir sezon geçirmeleri dileklerinde bulundular. Duyar ve Karali, ekmeğini denizden çıkaran balıkçı esnafının sorunlarını da dinleyerek, bir sahil ilçesi olan ve balıkçılığın önem arz ettiği Kozlu’da balıkçılığın daha fazla geliştirilmesi ve balıkçı esnafını problemlerinin giderilmesi adına Cumhur ittifaki olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini dile getirdiler. Ak Parti ve MHP Kozlu İlçe Başkanlarının ziyaretinden birkaç saat sonra CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci ve CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan’ın Kozlu Balıkçı barınağına giderek balıkçı esnafına iyi sezonlar dilemesi manidar karşılandı. Kabotaj bayramı kutlamaları öncesinde Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’yi ziyaret eden ve kutlamalar için destek talebinde bulunan balıkçılar, Altuğ Dökmeci tarafından, ‘para yok, benden maddi destek beklemeyin’ ifadeleri ile adeta kovulmaktan beter edilmişti. Ak Parti ve MHP Kozlu İlçe teşkilatlarının Kozlulu Balıkçıları ziyaretinin ardından CHP’li Dökmeci ve Arslan’ın gerçekleştirdiği ziyaret kamuoyunda reklam ve taklit kokan göstermelik bir ziyaret olarak nitelendirdi. Benzer bir durum geçtiğimiz hafta Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar ve Atakan Karali’nin Kozlu’daki Şehit aileleri ve gazileri ziyaretinden sonra da yaşanmıştı. Bu tür etkinliklerde geç kalmayı alışkanlık haline getiren CHP’li Dökmeci ve CHP Kozlu İlçe Başkanlığı, Ak Parti ve MHP Kozlu teşkilatlarının ilçedeki şehit aileleri ve gazilerini ziyaretinden sonra şehir ailelerine Gökgöl mağarası ve maden müzesi ziyareti tertip edip gönüllerini almaya çalışmıştı. Kamuoyu bu durumu, ‘bu tür anlamlı etkinlik ve faaliyetleri CHP’li Kozlu Belediye Başkanı ve İlçe teşkilatı taklit etseler bile hiç değilse neticede güzel şeyler yapıyorlar’ şeklinde değerlendirdi.   
Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar ve MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, avlanma sezonunun başlaması vesilesi ile Kozlu Balıkçı Barınağında, balıkçıları ziyaret ederek bol ve bereketli bir sezon geçirmeleri dileklerinde bulundular.

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar ve MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, avlanma sezonunun başlaması vesilesi ile Kozlu Balıkçı Barınağında, balıkçıları ziyaret ederek bol ve bereketli bir sezon geçirmeleri dileklerinde bulundular.

Duyar ve Karali, ekmeğini denizden çıkaran balıkçı esnafının sorunlarını da dinleyerek, bir sahil ilçesi olan ve balıkçılığın önem arz ettiği Kozlu’da balıkçılığın daha fazla geliştirilmesi ve balıkçı esnafını problemlerinin giderilmesi adına Cumhur ittifaki olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini dile getirdiler.
Ak Parti ve MHP Kozlu İlçe Başkanlarının ziyaretinden birkaç saat sonra CHP’li Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci ve CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan’ın Kozlu Balıkçı barınağına giderek balıkçı esnafına iyi sezonlar dilemesi manidar karşılandı.
Kabotaj bayramı kutlamaları öncesinde Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’yi ziyaret eden ve kutlamalar için destek talebinde bulunan balıkçılar, Altuğ Dökmeci tarafından, ‘para yok, benden maddi destek beklemeyin’ ifadeleri ile adeta kovulmaktan beter edilmişti.
Ak Parti ve MHP Kozlu İlçe teşkilatlarının Kozlulu Balıkçıları ziyaretinin ardından CHP’li Dökmeci ve Arslan’ın gerçekleştirdiği ziyaret kamuoyunda reklam ve taklit kokan göstermelik bir ziyaret olarak nitelendirdi.
Benzer bir durum geçtiğimiz hafta Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar ve Atakan Karali’nin Kozlu’daki Şehit aileleri ve gazileri ziyaretinden sonra da yaşanmıştı.

Bu tür etkinliklerde geç kalmayı alışkanlık haline getiren CHP’li Dökmeci ve CHP Kozlu İlçe Başkanlığı, Ak Parti ve MHP Kozlu teşkilatlarının ilçedeki şehit aileleri ve gazilerini ziyaretinden sonra şehir ailelerine Gökgöl mağarası ve maden müzesi ziyareti tertip edip gönüllerini almaya çalışmıştı.

Kamuoyu bu durumu, ‘bu tür anlamlı etkinlik ve faaliyetleri CHP’li Kozlu Belediye Başkanı ve İlçe teşkilatı taklit etseler bile hiç değilse neticede güzel şeyler yapıyorlar’ şeklinde değerlendirdi.   

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.