Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ’NDEN SÜNNET ŞÖLENİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.08.2024 - 22:48, Güncelleme: 22.08.2024 - 22:48 1554 kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ’NDEN SÜNNET ŞÖLENİ

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi tarafından sünnet organizasyonu düzenlendi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi tarafından sünnet organizasyonu düzenlendi. Kozlu Belediyesi Ilıksu Plaj Tesislerinde gerçekleştirilen Sünnet organizasyonunda12 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet organizasyonunda çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci günün anlamına binaen yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Belediyemiz tarafından düzenlenen sünnet törenine göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılım için hepinize teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günlerde, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşmak ve onları hayatlarının önemli bir dönemecinde desteklemek bizler için büyük bir onur. Bu tür organizasyonlar, toplumumuzun bir araya gelmesini sağlayan, dayanışma ve birlik ruhumuzu güçlendiren etkinliklerdir. Emeği geçen tüm belediye çalışanlarımıza, organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara ve elbette katılım gösteren değerli vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha nice güzel etkinliklerde bir araya gelmeyi diliyorum. Çocuklarımızın sağlıkla ve mutlulukla büyümeleri en büyük temennimizdir" dedi. Sünnet edilen çocukların aileleri ise Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci'ye teşekkür ettiler.
Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi tarafından sünnet organizasyonu düzenlendi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi tarafından sünnet organizasyonu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> sünnet organizasyonu düzenlendi.

Kozlu Belediyesi Ilıksu Plaj Tesislerinde gerçekleştirilen Sünnet organizasyonunda 12 çocuk sünnet ettirildi.

Sünnet organizasyonunda çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci günün anlamına binaen yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Belediyemiz tarafından düzenlenen sünnet törenine göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılım için hepinize teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günlerde, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşmak ve onları hayatlarının önemli bir dönemecinde desteklemek bizler için büyük bir onur. Bu tür organizasyonlar, toplumumuzun bir araya gelmesini sağlayan, dayanışma ve birlik ruhumuzu güçlendiren etkinliklerdir. Emeği geçen tüm belediye çalışanlarımıza, organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara ve elbette katılım gösteren değerli vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha nice güzel etkinliklerde bir araya gelmeyi diliyorum. Çocuklarımızın sağlıkla ve mutlulukla büyümeleri en büyük temennimizdir" dedi.

Sünnet edilen çocukların aileleri ise Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci'ye teşekkür ettiler.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.