Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK’TA CHP’Lİ BELEDİYELERİN UMUDU İMAMOĞLU

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.09.2024 - 14:15, Güncelleme: 18.09.2024 - 21:18 277 kez okundu.
 

ZONGULDAK’TA CHP’Lİ BELEDİYELERİN UMUDU İMAMOĞLU

Zonguldak’ta Kent Lokantası’nın açılışının ardından CHP’li siyasi isimler Zonguldak İl Başkanlığında toplandılar.
Zonguldak’ta Kent Lokantası’nın açılışının ardından CHP’li siyasi isimler Zonguldak İl Başkanlığında toplandılar. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun selamını getiren Bölge Koordinatörü Bülent Tufan, İmamoğlu’nun  Zonguldak ile yakın ve sıcak temaslarının devam edeceğini söyledi. İl Başkanı Devrim Dural'ın açıklaması şöyle: "Dün gerçekleşen  Zonguldak Belediyesi Kent Lokantamızın açılışından sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız Zonguldak Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekilimiz Eylem Ertuğ Ertuğrul, İBB Bölge Koordinatörü Bülent Tufan ve Belediye Başkanlarımız İl Başkanlığı'nda toplantıda bir araya geldiler. Belediyelerle yapılacak iş birliği için yol haritasının belirlenmesi, belediyelerimizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında çok verimli bir toplantı gerçekleşti. Süreç içerisinde Zonguldak’ta bulunan Belediyelerimizin Sayın Bülent Tufan tarafından tek tek ziyaret edileceği bilgisi örgütümüzü son derece memnun etmiştir. Bölge Koordinatörü Sayın Bülent Tufan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Zonguldak ile yakın ve sıcak temaslarının devam edeceğini ifade ederek, Ekrem beyin Zonguldak halkına selam ve sevgilerini iletmiştir." (BKH)
Zonguldak’ta Kent Lokantası’nın açılışının ardından CHP’li siyasi isimler Zonguldak İl Başkanlığında toplandılar.

Zonguldak’ta Kent Lokantası’nın açılışının ardından CHP’li siyasi isimler Zonguldak İl Başkanlığında toplandılar.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun selamını getiren Bölge Koordinatörü Bülent Tufan, İmamoğlu’nun  Zonguldak ile yakın ve sıcak temaslarının devam edeceğini söyledi.

İl Başkanı Devrim Dural'ın açıklaması şöyle:

"Dün gerçekleşen  Zonguldak Belediyesi Kent Lokantamızın açılışından sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız Zonguldak Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekilimiz Eylem Ertuğ Ertuğrul, İBB Bölge Koordinatörü Bülent Tufan ve Belediye Başkanlarımız İl Başkanlığı'nda toplantıda bir araya geldiler.

Belediyelerle yapılacak iş birliği için yol haritasının belirlenmesi, belediyelerimizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında çok verimli bir toplantı gerçekleşti.

Süreç içerisinde Zonguldak’ta bulunan Belediyelerimizin Sayın Bülent Tufan tarafından tek tek ziyaret edileceği bilgisi örgütümüzü son derece memnun etmiştir.

Bölge Koordinatörü Sayın Bülent Tufan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Zonguldak ile yakın ve sıcak temaslarının devam edeceğini ifade ederek, Ekrem beyin Zonguldak halkına selam ve sevgilerini iletmiştir." (BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.