Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAĞLAYAN’DAN DÖKMECİYE TOKAT GİBİ CEVAP: “BECERİKSİZLİKLERİNİ KILIFLANDIRIYORLAR”

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.09.2024 - 21:36, Güncelleme: 18.09.2024 - 21:36 393 kez okundu.
 

ÇAĞLAYAN’DAN DÖKMECİYE TOKAT GİBİ CEVAP: “BECERİKSİZLİKLERİNİ KILIFLANDIRIYORLAR”

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan gündeme dair önemli açıklamalarda  bulundu. Kozlu Belediyesi’nin İller Bankası’ndan gelen payından 7 milyon lira kesilmesine ilişkin eleştirilere yanıt veren İl Başkanı Mustafa Çağlayan açıklamasında;  “Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin klasikleşen ağlama politikalarıdır. Artık biraz değiştirmeleri lazım, engelleniyoruz diye başlıyorlar para kesiliyor diye bitiriyorlar. Yapmadıkları bir iş olduğunda da bizi cezalandırıyorlar diyorlar. Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler herkesi kandırmak için bunları yapıyor. İller Bankası tarafından kesinti var dediler fakat bizim elimizdeki veriler aynı şeyi söylemiyor. 2023’de gerçekleşen gelir 422 Milyon 824 Bin lira, 2024’de ise 946 Milyon 700 Bin lira yani İller Bankası’ndan CHP’li Belediyeler de dâhil olmak üzere %116 artırılmıştır. Vatandaşın sırtına binerek %300’de su gelirlerinden artırılmıştır.  Bizi cezalandırıyorlar, engelliyorlar, borcumuz var, borçlarını ödüyoruz gibi sözler gerçeği yansıtmıyor. Yapamadıkları yapmayacakları ya da niyetleri olmayan hizmetlerin kılıfını uydurmaya çalışıyorlar. Bunun doğru olmadığı kendi belediyelerinin sitesinde var. Bizim zamanımızda tahsilat arttırılmış, ama kendileri tahsilatta %10 geriye gideceklerini açıklıyorlar. Beceriksizliğin ilanıdır. Beceriksizliklerini herhangi bir kılıfın altında milletimizi kandırmak için kullanmasınlar. Durum tamamen veri ve rakamlar ile bundan ibarettir” ifadelerine yer verdi. (BKH)
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan gündeme dair önemli açıklamalarda  bulundu.
Kozlu Belediyesi’nin İller Bankası’ndan gelen payından 7 milyon lira kesilmesine ilişkin eleştirilere yanıt veren İl Başkanı Mustafa Çağlayan açıklamasında; 

“Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin klasikleşen ağlama politikalarıdır.

Artık biraz değiştirmeleri lazım, engelleniyoruz diye başlıyorlar para kesiliyor diye bitiriyorlar.

Yapmadıkları bir iş olduğunda da bizi cezalandırıyorlar diyorlar.

Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler herkesi kandırmak için bunları yapıyor. İller Bankası tarafından kesinti var dediler fakat bizim elimizdeki veriler aynı şeyi söylemiyor. 2023’de gerçekleşen gelir 422 Milyon 824 Bin lira, 2024’de ise 946 Milyon 700 Bin lira yani İller Bankası’ndan CHP’li Belediyeler de dâhil olmak üzere %116 artırılmıştır.

Vatandaşın sırtına binerek %300’de su gelirlerinden artırılmıştır. 

Bizi cezalandırıyorlar, engelliyorlar, borcumuz var, borçlarını ödüyoruz gibi sözler gerçeği yansıtmıyor. Yapamadıkları yapmayacakları ya da niyetleri olmayan hizmetlerin kılıfını uydurmaya çalışıyorlar.

Bunun doğru olmadığı kendi belediyelerinin sitesinde var. Bizim zamanımızda tahsilat arttırılmış, ama kendileri tahsilatta %10 geriye gideceklerini açıklıyorlar.

Beceriksizliğin ilanıdır. Beceriksizliklerini herhangi bir kılıfın altında milletimizi kandırmak için kullanmasınlar. Durum tamamen veri ve rakamlar ile bundan ibarettir” ifadelerine yer verdi. (BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.