Sitenin sağında bir giydirme reklam

6 AYDA BELEDİYEYİ NE HALE GETİRDİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.09.2024 - 10:22, Güncelleme: 12.09.2024 - 10:22 1151 kez okundu.
 

6 AYDA BELEDİYEYİ NE HALE GETİRDİ

6 ayda Belediyeyi bu hale düşürdüyse 60 ayda ne hale düşürür hayal etmesi bile çok acı.
Kozlu İlçesi Batı Karadeniz’in parlayan yıldızı olarak anılıyordu. Tüm İlçeler, beldeler, yokluklar içerisinde yapılan hizmetler, aksamayan yatırımlardan ötürü Kozlu Belediyesini parmakla gösteriyordu. Aksaklıklar, eksiklikler, yanlışlar yok muydu? Şüphesiz vardı. Ama bu kadar hizmetin, bu kadar yatırımın olduğu yerde aksaklık, hata ve eksiklik olmasından daha doğal ne olabilir ki? Bu işleyiş çerçevesinde doğal olarak vatandaşın belediyeden beklentileri de yüksek hale gelmişti. 31 Mart’ta halk tercihini yaptı. 31 Mart’ta göreve gelen Altuğ Dökmeci ortada çıta filan bırakmadı. Koltuğa oturduğu günden beri yaptığı hamaset ve ağlamak, sızlamak. Kimse ondan hizmette istemeyecek, yatırım da… Hizmet yok, yatırım yok, ama şimdiye kadar yapılan hizmetleri ve yatırımları kötülemek çok! Hakkını yemeyelim, tek iyi çalışan ekip sosyal medya ekibi! Altuğ’un beceriksizliğini ve acizliğini nasıl örtbas ederiz diye sosyal medya ekibi gecesini gündüzüne katıp, belediyenin yapmadığı hizmetler, bitiremediği işler üzerinden kamuoyunda çalışkan başkan algısı yaratmak için çocuklar perişan oluyor. Her geçen gün Altuğ’un beceriksiz yönetimi kamuoyunda eleştiri konusu oluyor. Son bomba; Belediyenin su sayaçlarını okuyacak ekibi olmadığı için uzun zamandır sayaçlar okunmuyormuş. Belediyeye su parasını ödemeye giden vatandaşa sayacını oku, üzerindeki rakamı bize getir de tahsilat yapalım deniliyormuş. Doğal olarak belediye personelinin yapması gerekli olan işi yapan vatandaş biriken su faturaları ile fazla para ödemekten şikâyetçi oluyor ve bunu her ortamda dile getiriyor. Yazık, çok yazık! Daha 6 ay olmadan Altuğ’un iş bilmezlikleri yüzünden Kozlu Belediyesinin düştüğü duruma bakar mısınız? Güya belediyecilikten geldi diye biz dâhil vatandaş bundan bir şeyler bekliyordu. Nerdeee… Altuğ 6 aydır kendisini o koltuğa oturtanlara diyet borçlarını nasıl ödeyeceğine kafa yormakla meşgul. 6 ayda Belediyeyi bu hale düşürdüyse 60 ayda ne hale düşürür hayal etmesi bile çok acı. Halkın iradesine saygı duyacağız!
6 ayda Belediyeyi bu hale düşürdüyse 60 ayda ne hale düşürür hayal etmesi bile çok acı.

Kozlu İlçesi Batı Karadeniz’in parlayan yıldızı olarak anılıyordu.

Tüm İlçeler, beldeler, yokluklar içerisinde yapılan hizmetler, aksamayan yatırımlardan ötürü Kozlu Belediyesini parmakla gösteriyordu.

Aksaklıklar, eksiklikler, yanlışlar yok muydu?

Şüphesiz vardı.

Ama bu kadar hizmetin, bu kadar yatırımın olduğu yerde aksaklık, hata ve eksiklik olmasından daha doğal ne olabilir ki?

Bu işleyiş çerçevesinde doğal olarak vatandaşın belediyeden beklentileri de yüksek hale gelmişti.

31 Mart’ta halk tercihini yaptı.

31 Mart’ta göreve gelen Altuğ Dökmeci ortada çıta filan bırakmadı.

Koltuğa oturduğu günden beri yaptığı hamaset ve ağlamak, sızlamak.

Kimse ondan hizmette istemeyecek, yatırım da…

Hizmet yok, yatırım yok, ama şimdiye kadar yapılan hizmetleri ve yatırımları kötülemek çok!

Hakkını yemeyelim, tek iyi çalışan ekip sosyal medya ekibi!

Altuğ’un beceriksizliğini ve acizliğini nasıl örtbas ederiz diye sosyal medya ekibi gecesini gündüzüne katıp, belediyenin yapmadığı hizmetler, bitiremediği işler üzerinden kamuoyunda çalışkan başkan algısı yaratmak için çocuklar perişan oluyor.

Her geçen gün Altuğ’un beceriksiz yönetimi kamuoyunda eleştiri konusu oluyor.

Son bomba;

Belediyenin su sayaçlarını okuyacak ekibi olmadığı için uzun zamandır sayaçlar okunmuyormuş.

Belediyeye su parasını ödemeye giden vatandaşa sayacını oku, üzerindeki rakamı bize getir de tahsilat yapalım deniliyormuş.

Doğal olarak belediye personelinin yapması gerekli olan işi yapan vatandaş biriken su faturaları ile fazla para ödemekten şikâyetçi oluyor ve bunu her ortamda dile getiriyor.

Yazık, çok yazık!

Daha 6 ay olmadan Altuğ’un iş bilmezlikleri yüzünden Kozlu Belediyesinin düştüğü duruma bakar mısınız?

Güya belediyecilikten geldi diye biz dâhil vatandaş bundan bir şeyler bekliyordu.

Nerdeee…

Altuğ 6 aydır kendisini o koltuğa oturtanlara diyet borçlarını nasıl ödeyeceğine kafa yormakla meşgul.

6 ayda Belediyeyi bu hale düşürdüyse 60 ayda ne hale düşürür hayal etmesi bile çok acı.

Halkın iradesine saygı duyacağız!

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.