Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC BAŞKANI KARDEŞ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 09.01.2015 - 19:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7798+ kez okundu.
 

KGC BAŞKANI KARDEŞ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş yazılı bir açıklama yaparak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
  Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş yazılı bir açıklama yaparak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Kardeş yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; ‘Ülkemizin demokratikleşmesi, gelişmesi ve halkın bilinçlendirilmesi noktasında olduğu kadar, kurumlarla vatandaşlar arasında önemli bir köprü olması bakımından basınımızın büyük görev üstlendiği bilinen bir gerçektir. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1922 söyledikleri şu sözler bunun en güzel izahıdır; ‘Basın Milletin müşterek sesidir.Bir Milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hulasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde , basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir’ Gazeteciliğin var olabilmesinin temel şartı da özgür haberciliktir. İlkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak çok önemli bir görevdir. Özellikle ilimizde gece gündüz demeksizin aktif şekilde görev yapan meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.’ Dedi.
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş yazılı bir açıklama yaparak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş yazılı bir açıklama yaparak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kardeş yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

‘Ülkemizin demokratikleşmesi, gelişmesi ve halkın bilinçlendirilmesi noktasında olduğu kadar, kurumlarla vatandaşlar arasında önemli bir köprü olması bakımından basınımızın büyük görev üstlendiği bilinen bir gerçektir.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1922 söyledikleri şu sözler bunun en güzel izahıdır; ‘Basın Milletin müşterek sesidir.Bir Milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hulasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde , basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir’

Gazeteciliğin var olabilmesinin temel şartı da özgür haberciliktir. İlkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak çok önemli bir görevdir. Özellikle ilimizde gece gündüz demeksizin aktif şekilde görev yapan meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.