Sitenin sağında bir giydirme reklam

ESNAF KEFALET’TEN KREDİ KULLANAN ESNAFA KÖTÜ HABER

Kozlu 15.05.2024 - 23:01, Güncelleme: 15.05.2024 - 23:08 1510+ kez okundu.
 

ESNAF KEFALET’TEN KREDİ KULLANAN ESNAFA KÖTÜ HABER

Hükümetin ekonomiyi düze çıkartmak amacı ile aldığı tedbirlerin acı reçetesi vatandaşa ve zor durumda esnafa çıkıyor.
Hükümetin ekonomiyi düze çıkartmak amacı ile aldığı tedbirlerin acı reçetesi vatandaşa ve zor durumda esnafa çıkıyor. Son olarak alınan ekonomik tedbirler çerçevesinde, S.S.Esnaf Kefalet Kredi Kooperatiflerinden hazine destekli Kefalet Kredisi kullanan esnafların kullandıkları kredilere geçmişe yönelik yeniden faiz uygulanacağı ve faiz oranlarının güncelleneceği duyuruldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Kozlu Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz; Değerli esnaflarımız kooperatifimizce kullandırılan kredilerimizin geriye dönük faiz oranları 01.05.2024 Tarihinden itibaren uygulanmak üzere güncellenmiştir tüm esnaf ve sanatkârlarımıza değerli ortaklarımıza saygıyla duyurulur’ diyerek güncellenen faiz oranları tablosunu paylaştı. Buna göre; % 7.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 17 olarak güncellenmiş % 8.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 18 olarak güncellenmiş % 9.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 21 olarak güncellenmiş % 12.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 24 olarak güncellenmiş % 15 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları %24 olarak güncellenmiş % 17.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 25 olarak güncellenmiş % 20 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 26 olarak güncellenmiş % 22.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 27 olarak güncellenmiş % 24 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 28 olarak güncellenmiş % 25 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 29 olarak otomatik güncellenmiştir.
Hükümetin ekonomiyi düze çıkartmak amacı ile aldığı tedbirlerin acı reçetesi vatandaşa ve zor durumda esnafa çıkıyor.

Hükümetin ekonomiyi düze çıkartmak amacı ile aldığı tedbirlerin acı reçetesi vatandaşa ve zor durumda esnafa çıkıyor.

Son olarak alınan ekonomik tedbirler çerçevesinde, S.S.Esnaf Kefalet Kredi Kooperatiflerinden hazine destekli Kefalet Kredisi kullanan esnafların kullandıkları kredilere geçmişe yönelik yeniden faiz uygulanacağı ve faiz oranlarının güncelleneceği duyuruldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kozlu Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz; Değerli esnaflarımız kooperatifimizce kullandırılan kredilerimizin geriye dönük faiz oranları 01.05.2024 Tarihinden itibaren uygulanmak üzere güncellenmiştir tüm esnaf ve sanatkârlarımıza değerli ortaklarımıza saygıyla duyurulur’ diyerek güncellenen faiz oranları tablosunu paylaştı.

Buna göre;

% 7.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 17 olarak güncellenmiş

% 8.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 18 olarak güncellenmiş

% 9.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 21 olarak güncellenmiş

% 12.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 24 olarak güncellenmiş

% 15 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları %24 olarak güncellenmiş

% 17.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 25 olarak güncellenmiş

% 20 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 26 olarak güncellenmiş

% 22.5 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 27 olarak güncellenmiş

% 24 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 28 olarak güncellenmiş

% 25 ile kredi kullanan ortakların faiz oranları % 29 olarak otomatik güncellenmiştir.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.