Sitenin sağında bir giydirme reklam

AYAZ GEÇTİKTEN SONRA TUZU ÇORBANA DÖK ERTAN!!!

Kozlu 09.01.2015 - 12:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7833+ kez okundu.
 

AYAZ GEÇTİKTEN SONRA TUZU ÇORBANA DÖK ERTAN!!!

Gece buz tutan Kozlu'nun mahalle yollarında tuzlama yapmayan Kozlu Belediyesi Ertesi gün öğlen buz çözüldükten sonra tuzlama çalışmalarına başladı.
Ülke genelinde dört gündür devam eden kar yağışı ve aşırı soğuk hava dalgasından Kozlu’da olabildiğince etkilendi. Eski Fen işleri müdürü Ertan’ın başkanlık koltuğunda oturduğu Kozlu belediyesinin kar ile mücadelede hazırlıksız olması ve acizlik içerisinde hareket etmesi ulaşımı durma noktasına getirdi. Birçok mahalleye zincirli araçlar dahi çıkmakta güçlük çekerken akşam saatlerinde hava sıcaklıklarının -8 derecelere kadar düşmesi ile meydana gelen ayaz ve buzlanma nedeniyle birçok araç trafik kazaları ile burun buruna geldi. Gazetemiz vasıtası ile yaptığımız eleştiri ve ikazlardan sonra Ertan Şahin yönetimindeki belediyenin karın ve buzun çözüldüğü öğle saatlerinde sivil kamyonetlerle tuzlama çalışması yaptığı dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar acizlik içerisinde kalan belediyenin kendi yollarını tuzlaması için vatandaşa çuval ile tuz dağıttığını iddia ettiler. Buz çözüldükten sonra  tuzlama çalışması yapan belediye ekiplerini gören vatandaşlar ertan Şahin’e tepkilerini, ‘Ayaz geçtikten sonra tuzu çorbana at Ertan’ sözleri ile gösterdiler.
Gece buz tutan Kozlu'nun mahalle yollarında tuzlama yapmayan Kozlu Belediyesi Ertesi gün öğlen buz çözüldükten sonra tuzlama çalışmalarına başladı.

Ülke genelinde dört gündür devam eden kar yağışı ve aşırı soğuk hava dalgasından Kozlu’da olabildiğince etkilendi.

Eski Fen işleri müdürü Ertan’ın başkanlık koltuğunda oturduğu Kozlu belediyesinin kar ile mücadelede hazırlıksız olması ve acizlik içerisinde hareket etmesi ulaşımı durma noktasına getirdi. Birçok mahalleye zincirli araçlar dahi çıkmakta güçlük çekerken akşam saatlerinde hava sıcaklıklarının -8 derecelere kadar düşmesi ile meydana gelen ayaz ve buzlanma nedeniyle birçok araç trafik kazaları ile burun buruna geldi.

Gazetemiz vasıtası ile yaptığımız eleştiri ve ikazlardan sonra Ertan Şahin yönetimindeki belediyenin karın ve buzun çözüldüğü öğle saatlerinde sivil kamyonetlerle tuzlama çalışması yaptığı dikkatlerden kaçmadı.

Vatandaşlar acizlik içerisinde kalan belediyenin kendi yollarını tuzlaması için vatandaşa çuval ile tuz dağıttığını iddia ettiler.

Buz çözüldükten sonra  tuzlama çalışması yapan belediye ekiplerini gören vatandaşlar ertan Şahin’e tepkilerini, ‘Ayaz geçtikten sonra tuzu çorbana at Ertan’ sözleri ile gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.