Sitenin sağında bir giydirme reklam

KRİTİK OYLAMA

Kozlu 09.01.2015 - 12:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8736+ kez okundu.
 

KRİTİK OYLAMA

Kozlu Belediye Meclisi’nin 2015 yılı Ocak ayı ikinci oturumu 9 Ocak 2015 Cuma (bugün) gerçekleştirilecek.
Meclis gündeminde birinci oturumda görüşülen ve birçoğu Ertan Şahin’e yakın Müteahhit ve Belediye Meclis Üyesi kişilere ait inşaat ve arsalara yönelik imar düzenlemelerinin yer aldığı komisyon kararlarının oylaması yapılacak. Bunlardan bir tanesi de Eylül ayında gazetemizin haberini yaptığı Fatih Sitesindebulunan Ertan Şahin’e yakın bir müteahhite ait fazla imalat (kat) içeren binanın imar düzenlemesi ile (9 Kattan 11 kata çıkarılarak meşru hale getirilmesi) ruhsata bağlanması ile ilgili madde. Aynı maddenin kabul edilmesi ile birlikte yine Ertan Şahin’e yakınlığı ile bilinen AKP’li Belediye Meclis üyesi H.A’nın kayınbiraderine ait bitişik arsanın da imarı 9 kattan 11 kata çıkmış olacak! Bakalım bu  ve buna benzer diğer müteahhitlerinde imar taleplerinin bulunduğu, ileride yargıya taşınmasına kesin gözü ile bakılan maddeler bugün meclisten AKP’li üyelerin oyları ile geçecek mi? Bugün toplanacak Kozlu Belediye Meclisinde gözler İmar düzenlemelerine el kaldırarak EVET diyecek AKP’li meclis üyelerinde olacak!
Kozlu Belediye Meclisi’nin 2015 yılı Ocak ayı ikinci oturumu 9 Ocak 2015 Cuma (bugün) gerçekleştirilecek.

Meclis gündeminde birinci oturumda görüşülen ve birçoğu Ertan Şahin’e yakın Müteahhit ve Belediye Meclis Üyesi kişilere ait inşaat ve arsalara yönelik imar düzenlemelerinin yer aldığı komisyon kararlarının oylaması yapılacak.

Bunlardan bir tanesi de Eylül ayında gazetemizin haberini yaptığı Fatih Sitesindebulunan Ertan Şahin’e yakın bir müteahhite ait fazla imalat (kat) içeren binanın imar düzenlemesi ile (9 Kattan 11 kata çıkarılarak meşru hale getirilmesi) ruhsata bağlanması ile ilgili madde. Aynı maddenin kabul edilmesi ile birlikte yine Ertan Şahin’e yakınlığı ile bilinen AKP’li Belediye Meclis üyesi H.A’nın kayınbiraderine ait bitişik arsanın da imarı 9 kattan 11 kata çıkmış olacak!

Bakalım bu  ve buna benzer diğer müteahhitlerinde imar taleplerinin bulunduğu, ileride yargıya taşınmasına kesin gözü ile bakılan maddeler bugün meclisten AKP’li üyelerin oyları ile geçecek mi?

Bugün toplanacak Kozlu Belediye Meclisinde gözler İmar düzenlemelerine el kaldırarak EVET diyecek AKP’li meclis üyelerinde olacak!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.