Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALTUĞ’UN AKLI BAŞINA ALTI AY SONRA GELDİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.09.2024 - 08:42, Güncelleme: 26.09.2024 - 08:42 952 kez okundu.
 

ALTUĞ’UN AKLI BAŞINA ALTI AY SONRA GELDİ

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci göreve gelmesinin üzerinden henüz 6 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen ikinci kez birim müdürlerinin yerlerini değiştirildi.
Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci göreve gelmesinin üzerinden henüz 6 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen ikinci kez birim müdürlerinin yerlerini değiştirildi. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kozlu Belediye Başkanı seçilen Altuğ Dökmeci, göreve başlar başlamaz kendi ekibini kurma amaçlı Belediye’deki hemen hemen tüm birim amir ve müdürlerini değiştirmişti. Yaptığı liyakatten uzak atamalarla gerek belediye içerisinde gerekse kamuoyundan tepki çeken Altuğ Dökmeci, yaptığı değişikliğin üzerinden henüz 6 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen ikinci kez birim amir ve müdürlerini değiştirmek zorunda kaldı. Kozlu Belediyesi’nin önceki dönemlerde Belediye Başkan yardımcısı olarak görev yapan deneyimli ismi Mustafa Baykan’ı göreve geldikten sonra Temizlik İşleri Müdürü yapan Dökmeci, 6 ay sonra yaptığı ikinci atama ile Baykan’ı ‘Saha Koordinatörü’ olarak görevlendirdiği ifade edildi. Ayrıca, Mustafa Baykan’dan boşalan Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine ise önceki dönemde Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten, seçimden sonra Dökmeci'nin görev vermediği Özer Beyazyüz’ü atadığı öğrenildi. Yapılan son birim atamaları Kozlu kamuoyunda, ‘Altuğ’un aklı başına 6 ay sonra geldi. Göreve geldiği günden beri yaptığı en doğru iş. Atamasını yaptığı müdürlere değil, en büyük iyiliği kendine yaptı. Kendi elini kolaylaştırdı.’ şeklinde yorumlandı.(BKH)
Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci göreve gelmesinin üzerinden henüz 6 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen ikinci kez birim müdürlerinin yerlerini değiştirildi.

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci göreve gelmesinin üzerinden henüz 6 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen ikinci kez birim müdürlerinin yerlerini değiştirildi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kozlu Belediye Başkanı seçilen Altuğ Dökmeci, göreve başlar başlamaz kendi ekibini kurma amaçlı Belediye’deki hemen hemen tüm birim amir ve müdürlerini değiştirmişti.

Yaptığı liyakatten uzak atamalarla gerek belediye içerisinde gerekse kamuoyundan tepki çeken Altuğ Dökmeci, yaptığı değişikliğin üzerinden henüz 6 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen ikinci kez birim amir ve müdürlerini değiştirmek zorunda kaldı.

Kozlu Belediyesi’nin önceki dönemlerde Belediye Başkan yardımcısı olarak görev yapan deneyimli ismi Mustafa Baykan’ı göreve geldikten sonra Temizlik İşleri Müdürü yapan Dökmeci, 6 ay sonra yaptığı ikinci atama ile Baykan’ı ‘Saha Koordinatörü’ olarak görevlendirdiği ifade edildi.

Ayrıca, Mustafa Baykan’dan boşalan Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine ise önceki dönemde Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten, seçimden sonra Dökmeci'nin görev vermediği Özer Beyazyüz’ü atadığı öğrenildi.

Yapılan son birim atamaları Kozlu kamuoyunda, ‘Altuğ’un aklı başına 6 ay sonra geldi. Göreve geldiği günden beri yaptığı en doğru iş. Atamasını yaptığı müdürlere değil, en büyük iyiliği kendine yaptı. Kendi elini kolaylaştırdı.’ şeklinde yorumlandı.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.