Sitenin sağında bir giydirme reklam

GENÇ MÜHENDİSDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.08.2024 - 07:39, Güncelleme: 29.08.2024 - 07:39 1184 kez okundu.
 

GENÇ MÜHENDİSDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Akdemir ve hayırsever dostları 54 çocuğu giydirdi.
Akdemir ve hayırsever dostları 54 çocuğu giydirdi. Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde yaşayan genç mühendis 54 öğrencinin okul kıyafetlerinin masrafını karşılayarak örnek davranış sergiledi. Kozlu ilçesinde yaşayan Jeoloji Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Nazım Akdemir, hayırsever dostlarının da desteğiyle Kozlu'da ekonomik durumu iyi olmayan 54 çocuğa okul kıyafeti yardımında bulundu. Nazım Akdemir, bu yardımın amacının çocukların eğitim hayatına katkıda bulunmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirtti. Akdemir; "Eğitim her çocuğun hakkıdır ve bu konuda elimden geleni yaparak destek olmak istiyorum. Hayırsever dostlarımın katkılarıyla çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmek, bu yardımı yapmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi. Nazım Akdemir'in bu anlamlı davranışı, Kozlu halkı tarafından büyük takdir topladı. Birçok kişi, bu tür yardımların toplumda dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirdiğini ifade ederek Akdemir'e ve destek olan dostlarına teşekkür etti.
Akdemir ve hayırsever dostları 54 çocuğu giydirdi.

Akdemir ve hayırsever dostları 54 çocuğu giydirdi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde yaşayan genç mühendis 54 öğrencinin okul kıyafetlerinin masrafını karşılayarak örnek davranış sergiledi.

Kozlu ilçesinde yaşayan Jeoloji Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Nazım Akdemir, hayırsever dostlarının da desteğiyle Kozlu'da ekonomik durumu iyi olmayan 54 çocuğa okul kıyafeti yardımında bulundu. Nazım Akdemir, bu yardımın amacının çocukların eğitim hayatına katkıda bulunmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirtti.
Akdemir; "Eğitim her çocuğun hakkıdır ve bu konuda elimden geleni yaparak destek olmak istiyorum. Hayırsever dostlarımın katkılarıyla çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmek, bu yardımı yapmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi.
Nazım Akdemir'in bu anlamlı davranışı, Kozlu halkı tarafından büyük takdir topladı. Birçok kişi, bu tür yardımların toplumda dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirdiğini ifade ederek Akdemir'e ve destek olan dostlarına teşekkür etti.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.