Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYMAKAM ECE GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.09.2024 - 21:25, Güncelleme: 18.09.2024 - 21:29 175 kez okundu.
 

KAYMAKAM ECE GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Ece, 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Ece, 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Ece, Gaziler Günü kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’19 Eylül 1921 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik Unvanı ve Mareşal Rütbesinin verilişinin 103. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bugünkü birlik ve beraberliğimizin, millet olma bilincimizin temellerini aziz şehitlerimizle birlikte atan gazilerimiz, vatan sevgisinin sembolüdür. Şehit ve Gazi, toprağı vatan; insanı ulus yapan değerlerdir. Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Canından vazgeçip, Vatanından vazgeçmeyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunarak,  19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum” dedi.(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Ece, 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Ece, 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Ece, Gaziler Günü kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’19 Eylül 1921 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik Unvanı ve Mareşal Rütbesinin verilişinin 103. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bugünkü birlik ve beraberliğimizin, millet olma bilincimizin temellerini aziz şehitlerimizle birlikte atan gazilerimiz, vatan sevgisinin sembolüdür. Şehit ve Gazi, toprağı vatan; insanı ulus yapan değerlerdir.

Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Canından vazgeçip, Vatanından vazgeçmeyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunarak,  19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum” dedi.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.