Sitenin sağında bir giydirme reklam

SAĞLIK BAKANI KAZIM ZORAKİ EMEKLİ OLDU!

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.08.2024 - 10:25, Güncelleme: 22.08.2024 - 10:25 1473 kez okundu.
 

SAĞLIK BAKANI KAZIM ZORAKİ EMEKLİ OLDU!

Kozlu Belediyesi’nin uzun yıllardır Hasta Takip Biriminde görevli, namı diğer Belediyenin Sağlık Bakanı, Kazım Aldemir zoraki emekli oldu.
Kozlu Belediyesi’nin uzun yıllardır Hasta Takip Biriminde görevli, namı diğer Belediyenin Sağlık Bakanı, Kazım Aldemir zoraki emekli oldu. Uzun yıllardır Kozlu Belediyesi Hasta Takip Birimindeki görevini büyük bir hizmet aşkı ile yerine getiren ve kamuoyunda herkesin sevgisini ve takdirini hak eden Kazım Aldemir, Altuğ Dökmeci’nin göreve gelmesinden sonra Ilıksu Plaj tesislerine temizlik işçisi olarak görevlendirildi. Altuğ Dökmeci’nin babası olan Kozlu eski Belediye Başkanı merhum Hüdai Dökmeci’ninde hastalık döneminde kendisi ile hastane iş ve işlemlerinde yakından ilgilenen Kazım Aldemir adeta sürgün anlamındaki bu görevlendirmeyi kabullenemeyerek, emeklilik dilekçesini vererek geçtiğimiz hafta itibarı ile emekliye ayrıldı. Namı diğer Belediye’nin Sağlık Bakanı Kazım’ın aniden emekli oluşunun kamuoyunda duyulmasından sonra Altuğ Dökmeci’ye yönelik birçok eleştiri geldi. Vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle ifade ettiler, ‘Bu nasıl Belediye Başkanlığı? Böyle bir yönetim anlayışı olur mu? Belediye’nin halk nazarında en çok taktir toplayan birimindeki, işini en çok seven, uzun yıllardır başarı ile yapan elemanını alıp Ilıksu Plajına temizlik işçisi olarak sürmek ve o birimi lağvetmek nasıl bir zihniyetin ürünü? Bu Kazım merhum babanın peşinde hastanede az mı koşturdu? İnsan hep kin nefret dolu olsa onun hatırına Kazım’a dokunmazdı. Yazıklar olsun.’ dediler.
Kozlu Belediyesi’nin uzun yıllardır Hasta Takip Biriminde görevli, namı diğer Belediyenin Sağlık Bakanı, Kazım Aldemir zoraki emekli oldu.

Kozlu Belediyesi’nin uzun yıllardır Hasta Takip Biriminde görevli, namı diğer Belediyenin Sağlık Bakanı, Kazım Aldemir zoraki emekli oldu.

Uzun yıllardır Kozlu Belediyesi Hasta Takip Birimindeki görevini büyük bir hizmet aşkı ile yerine getiren ve kamuoyunda herkesin sevgisini ve takdirini hak eden Kazım Aldemir, Altuğ Dökmeci’nin göreve gelmesinden sonra Ilıksu Plaj tesislerine temizlik işçisi olarak görevlendirildi.

Altuğ Dökmeci’nin babası olan Kozlu eski Belediye Başkanı merhum Hüdai Dökmeci’ninde hastalık döneminde kendisi ile hastane iş ve işlemlerinde yakından ilgilenen Kazım Aldemir adeta sürgün anlamındaki bu görevlendirmeyi kabullenemeyerek, emeklilik dilekçesini vererek geçtiğimiz hafta itibarı ile emekliye ayrıldı.

Namı diğer Belediye’nin Sağlık Bakanı Kazım’ın aniden emekli oluşunun kamuoyunda duyulmasından sonra Altuğ Dökmeci’ye yönelik birçok eleştiri geldi.

Vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle ifade ettiler,

‘Bu nasıl Belediye Başkanlığı? Böyle bir yönetim anlayışı olur mu? Belediye’nin halk nazarında en çok taktir toplayan birimindeki, işini en çok seven, uzun yıllardır başarı ile yapan elemanını alıp Ilıksu Plajına temizlik işçisi olarak sürmek ve o birimi lağvetmek nasıl bir zihniyetin ürünü? Bu Kazım merhum babanın peşinde hastanede az mı koşturdu? İnsan hep kin nefret dolu olsa onun hatırına Kazım’a dokunmazdı. Yazıklar olsun.’ dediler.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.