Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTAN'IN MÜTEAHHİTLERİ

Kozlu 08.01.2015 - 14:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8663+ kez okundu.
 

ERTAN'IN MÜTEAHHİTLERİ

Önümüzdeki haftadan itibaren Ertan’ın yakın ilgi ve sempati duyduğu bazı müteahhitler ile ilgili dosyaları açıklıyoruz.
  İşte önümüzdeki ilk olarak açacağımız dosya TURPÇU dosyasından bazı ipuçları; Bugüne kadar büyük ve önemli birçok başarılı projeye imza atmış olan TURYAPI’nın sahibi CHP’den 2015 yılı Milletvekilliği seçimleri için aday olacaklar arasında ismi geçen Şerafettin Turpçu neden mali sorunlar içerisinde boğuşan AKP’li Kozlu Belediyesi’nin alt yapı işlerinin ihalesini aldı? Turpçu’nun bu alt yapı işini almadaki amacının Ilıksu’da yapımı devam eden Yaşamkent Projesi’ne imtiyaz sağlamak amaçlı olduğu yönündeki iddialar doğru mu? Turpçu’nun AKP’li Kozlu Belediyesi’nden aldığı yaklaşık 3 milyon TL tutarındaki alt yapı ihalesi ile Belediye Başkanı Ertan Şahin’e yakın hangi taşeronların bitmiş işlerine dair kestiği faturaları meşru hale getirilmiş olacak? Ertan’a yakın hangi taşeronlar Turpçu üzerinden yaklaşık kaç TL fatura keserek alacaklarını meşru hale getirecekler, taşeronlar ve Turpçu üzerinden keserek aklayacakları yaklaşık fatura bedellerini haftaya ayrıntıları ile açıklayacağız.
Önümüzdeki haftadan itibaren Ertan’ın yakın ilgi ve sempati duyduğu bazı müteahhitler ile ilgili dosyaları açıklıyoruz.

 

İşte önümüzdeki ilk olarak açacağımız dosya TURPÇU dosyasından bazı ipuçları;

Bugüne kadar büyük ve önemli birçok başarılı projeye imza atmış olan TURYAPI’nın sahibi CHP’den 2015 yılı Milletvekilliği seçimleri için aday olacaklar arasında ismi geçen Şerafettin Turpçu neden mali sorunlar içerisinde boğuşan AKP’li Kozlu Belediyesi’nin alt yapı işlerinin ihalesini aldı?

Turpçu’nun bu alt yapı işini almadaki amacının Ilıksu’da yapımı devam eden Yaşamkent Projesi’ne imtiyaz sağlamak amaçlı olduğu yönündeki iddialar doğru mu?

Turpçu’nun AKP’li Kozlu Belediyesi’nden aldığı yaklaşık 3 milyon TL tutarındaki alt yapı ihalesi ile Belediye Başkanı Ertan Şahin’e yakın hangi taşeronların bitmiş işlerine dair kestiği faturaları meşru hale getirilmiş olacak?

Ertan’a yakın hangi taşeronlar Turpçu üzerinden yaklaşık kaç TL fatura keserek alacaklarını meşru hale getirecekler, taşeronlar ve Turpçu üzerinden keserek aklayacakları yaklaşık fatura bedellerini haftaya ayrıntıları ile açıklayacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.