Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

Ciğerlerimiz Dağlandı…

Hain terör örgütü 13 vatan evladını şehit etti Tüm ülke olarak içimiz yandı. Şehitler için kamuoyuna önce sivil vatandaşlar oldukları yönünde açıklama yapıldı.  Oysaki kısa sürede anlaşıldı ki, bir çoğu kamu görevlisiydi. İçlerinde mit mensubu olanlar vardı. İşin daha da ilginç yanı bu vatan evlatlarının 5,5-6 yıldır terör örgütünün elinde olduklarından kamuoyunun bilgisi yoktu. Muhalefet partileri TBMM’de konu ile ilgili soru önergesi verdiklerini ve herhangi bir cevap alamadıklarını da bu vesile ile öğrendik. Sebep Devlet sırı oluşumuydu bilinmez, Ancak rehinelerin kurtarılacağının gizli olması gerekliliği konusunda herkes hemfikir olur sanırım. Ancak siyasi rant beklentisi ile böyle hareket edilmediği ifade ediliyor. Geçmişte bu tür devlet operasyonlarının gizlilik ve hassasiyet içerisinde nasıl yürütülüp,  Nasıl başarıya ulaşıldığını ulus olarak gördük ve gurur duyduk. Bunlardan en büyük gurur kaynağı olanların başında Kıbrıs Barış Harekâtı ve Terör örgütü elebaşı Apo’nun yurt dışında yakalanıp ülkeye getirilmesi gelir. Davulla zurnayla gelin almaya gidilir. Önceden haber verilerek misafirliğe gidilir. Bu tür olaylar azami gizlilik ve hassasiyet gerektirir. Başarısızlık ülke olarak ciğerimizi dağlar. Ve hepsinden önemlisi, hiçbir can          siyasi malzeme edilemeyecek kadar kıymetlidir.
Ekleme Tarihi: 18 Şubat 2021 - Perşembe

Ciğerlerimiz Dağlandı…

Hain terör örgütü 13 vatan evladını şehit etti
Tüm ülke olarak içimiz yandı.
Şehitler için kamuoyuna önce sivil vatandaşlar oldukları yönünde açıklama yapıldı.
 Oysaki kısa sürede anlaşıldı ki, bir çoğu kamu görevlisiydi.
İçlerinde mit mensubu olanlar vardı.
İşin daha da ilginç yanı bu vatan evlatlarının 5,5-6 yıldır terör örgütünün elinde olduklarından kamuoyunun bilgisi yoktu.
Muhalefet partileri TBMM’de konu ile ilgili soru önergesi verdiklerini ve herhangi bir cevap alamadıklarını da bu vesile ile öğrendik.
Sebep Devlet sırı oluşumuydu bilinmez,
Ancak rehinelerin kurtarılacağının gizli olması gerekliliği konusunda herkes hemfikir olur sanırım.
Ancak siyasi rant beklentisi ile böyle hareket edilmediği ifade ediliyor.
Geçmişte bu tür devlet operasyonlarının gizlilik ve hassasiyet içerisinde nasıl yürütülüp, 
Nasıl başarıya ulaşıldığını ulus olarak gördük ve gurur duyduk.
Bunlardan en büyük gurur kaynağı olanların başında Kıbrıs Barış Harekâtı ve Terör örgütü elebaşı Apo’nun yurt dışında yakalanıp ülkeye getirilmesi gelir.
Davulla zurnayla gelin almaya gidilir.
Önceden haber verilerek misafirliğe gidilir.
Bu tür olaylar azami gizlilik ve hassasiyet gerektirir.
Başarısızlık ülke olarak ciğerimizi dağlar.
Ve hepsinden önemlisi, hiçbir can          siyasi malzeme edilemeyecek kadar kıymetlidir.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.