Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

Müftülük Allah’a emanet!

Bu hacı hocaların işlerine daldık yayın hayatımız renklendi. İçine girmeden göremiyor insan, Bunlardaki aksiyon, entrika manevra hiçbir yerde yokmuş meğer… Daha öncede yazmıştım, konuya müdahil olunca malzemede bol geliyor. *** İlçe müftüsünün ayağını kaydıranlar şimdi meydanı boş bulmuş at oynatıyorlar… Nasıl mı? Ben sorayım siz söyleyin. Ya da Kaymakamımız sorsun Müftü vekili söylesin. İlçede herhangi bir camide çalışan imamın müftülükte herhangi bir memurun masasına oturup, bilgisayarında işlem yapması doğrumudur? Hukukimidir yani yasal mıdır? Ahlaki midir? O masanın görevlisinin ya da daire amirinin böyle bir şeye izin verme yetkisi var mıdır? Bu olay izinsiz yapılıyorsa sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılmış mıdır? *** Şimdi birileri çıkıp,’Hadi canım ne var bunda, adam bağlı bulunduğu kurumda iş arkadaşlarını ziyaret ederken bir şey yazma ihtiyacı ya da internete girme ihtiyacı duymuş olamaz mı?’ diyebilir. Olmaz kardeşim olamaz! Orası bir Kamu Kurumu. Ve o bilgisayarlarda kuruma bağlı tüm personele ait sorumlu memurun haricinde başkasının erişmemesi gereken bilgiler var! Bu milletin arasında bu kadar husumet varsa, birbirleri ile ilgili bilgilerin var olduğu bilgisayarın başına sorumlu ve yetkili personelden başka hiç kimsenin oturması kabul edilemez! *** Ha bunları gerçekten araştırmak isteyen işlem yapacak yetkili varsa, fotoğrafla da belgeleyebiliriz. Ya da tarih saat veririz, güvenlik kameralarından kontrol edersiniz. Geldiği günden beri Kozlu adına elini değil gövdesini taşın altına koyan, hepimizden çok Kozlulu olarak gördüğüm, samimiyetinden ve dürüstlüğünden bir an bile şüphe etmediğim Kozlu Kaymakamımız Sayın Ahmet Karakaya’nın bu konuda da gerekli hassasiyeti göstereceğine olan inancımla Kozlu güzelliklerle anılsın diyorum. Olumsuzluklara, art niyetli olanlara, kente değil, kendi çıkarlarına hizmet edenlere hep birlikte dur diyelim. Sağlıcakla kalın.
Ekleme Tarihi: 14 Mart 2018 - Çarşamba

Müftülük Allah’a emanet!

Bu hacı hocaların işlerine daldık yayın hayatımız renklendi.

İçine girmeden göremiyor insan,

Bunlardaki aksiyon, entrika manevra hiçbir yerde yokmuş meğer…

Daha öncede yazmıştım, konuya müdahil olunca malzemede bol geliyor.

***

İlçe müftüsünün ayağını kaydıranlar şimdi meydanı boş bulmuş at oynatıyorlar…

Nasıl mı?

Ben sorayım siz söyleyin.

Ya da Kaymakamımız sorsun Müftü vekili söylesin.

İlçede herhangi bir camide çalışan imamın müftülükte herhangi bir memurun masasına oturup, bilgisayarında işlem yapması doğrumudur?

Hukukimidir yani yasal mıdır?

Ahlaki midir?

O masanın görevlisinin ya da daire amirinin böyle bir şeye izin verme yetkisi var mıdır?

Bu olay izinsiz yapılıyorsa sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılmış mıdır?

***

Şimdi birileri çıkıp,’Hadi canım ne var bunda, adam bağlı bulunduğu kurumda iş arkadaşlarını ziyaret ederken bir şey yazma ihtiyacı ya da internete girme ihtiyacı duymuş olamaz mı?’ diyebilir.

Olmaz kardeşim olamaz!

Orası bir Kamu Kurumu.

Ve o bilgisayarlarda kuruma bağlı tüm personele ait sorumlu memurun haricinde başkasının erişmemesi gereken bilgiler var!

Bu milletin arasında bu kadar husumet varsa, birbirleri ile ilgili bilgilerin var olduğu bilgisayarın başına sorumlu ve yetkili personelden başka hiç kimsenin oturması kabul edilemez!

***

Ha bunları gerçekten araştırmak isteyen işlem yapacak yetkili varsa, fotoğrafla da belgeleyebiliriz.

Ya da tarih saat veririz, güvenlik kameralarından kontrol edersiniz.

Geldiği günden beri Kozlu adına elini değil gövdesini taşın altına koyan, hepimizden çok Kozlulu olarak gördüğüm, samimiyetinden ve dürüstlüğünden bir an bile şüphe etmediğim Kozlu Kaymakamımız Sayın Ahmet Karakaya’nın bu konuda da gerekli hassasiyeti göstereceğine olan inancımla Kozlu güzelliklerle anılsın diyorum.

Olumsuzluklara, art niyetli olanlara, kente değil, kendi çıkarlarına hizmet edenlere hep birlikte dur diyelim.

Sağlıcakla kalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.