Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zeki Tosun Saat 11.00 de oy kullanacak

Gündem 14.04.2017 - 16:39, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8117+ kez okundu.
 

Zeki Tosun Saat 11.00 de oy kullanacak

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği halk oylaması için Zonguldak halkına sandıklara gidip oy kullanma çağrısı yaptı.
Pazar günü Bahçelievler Mahallesi Atatürk Lisesindeki 1016 nolu sandıkta saat 11.00 de oy kullanacak olan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, yaklaşık 2 ay süren kampanyanın sonuna gelindiğini, Yarınki(Pazar günkü) oylamada sandıklardan evet oyunun çıkacağına inandığını belirterek, “Türk halkı gibi Zonguldaklı hemşerilerimiz de hem ülkemizin, hem de ilimizin geleceği, kalkınması ve geleceğimiz için EVET diyecektir. Halkımızın EVET kararlığı yarın(Pazar günü) sandığa yansıyacaktır” dedi. Anayasa Değişikliği kampanya süresince Zonguldak´ta huzurlu ve güvenli bir süreç yaşadıklarını da dile getiren Zeki Tosun, Yarın da huzur içinde halkın oy kullanmasını dilediğini sözlerine ekledi.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği halk oylaması için Zonguldak halkına sandıklara gidip oy kullanma çağrısı yaptı.

Pazar günü Bahçelievler Mahallesi Atatürk Lisesindeki 1016 nolu sandıkta saat 11.00 de oy kullanacak olan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, yaklaşık 2 ay süren kampanyanın sonuna gelindiğini, Yarınki(Pazar günkü) oylamada sandıklardan evet oyunun çıkacağına inandığını belirterek, “Türk halkı gibi Zonguldaklı hemşerilerimiz de hem ülkemizin, hem de ilimizin geleceği, kalkınması ve geleceğimiz için EVET diyecektir. Halkımızın EVET kararlığı yarın(Pazar günü) sandığa yansıyacaktır” dedi.

Anayasa Değişikliği kampanya süresince Zonguldak´ta huzurlu ve güvenli bir süreç yaşadıklarını da dile getiren Zeki Tosun, Yarın da huzur içinde halkın oy kullanmasını dilediğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.