Sitenin sağında bir giydirme reklam

BÜTÜN KABAHAT HIRSIZDA MI?

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.05.2024 - 15:10, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:17 2734+ kez okundu.
 

BÜTÜN KABAHAT HIRSIZDA MI?

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci bugün Belediyenin Sosyal Medya Hesaplarından bir video yayınlayarak atıl durumda bulunan belediyenin araçlarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yapılan saldırıyı kamuoyu ile paylaştı.
Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci bugün Belediyenin Sosyal Medya Hesaplarından bir video yayınlayarak atıl durumda bulunan belediyenin araçlarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yapılan saldırıyı kamuoyu ile paylaştı. Öncelikle Kozu’nun bir evladı olarak Kozlu halkının malına yönelik bu tür adi ve şerefsizce saldırıyı lanetliyor ve faillerinin bir an önce tespit edilerek hukuk önünde hesap vermesini diliyorum. Bu araç hurda da olsa Kozlu halkının malıdır. Bırakın Kozlu halkının malı olmasını Altuğ Dökmeci’nin şahsi malı olsa dahi kişi ile olan husumet ve düşmanlığın onun malına zarar vermek suretiyle hesaplaşmaya çalışılması tek kelimeyle acizliktir, onursuzluktur, namussuzluktur. Ancak burada dikkat çekmek istediğim bir şey var! Belediyeye ait bu araçlar nerede? Neden muhafaza altında değil? Belediyenin kamerası ve bekçisi olan bir garajı ya da park alanı neden yok? Bundan sonraki yaşanabilecek benzer durumlar için Belediye yönetimi ne gibi bir tedbir almayı düşünüyor? Aracını malını sahipsiz ortada bırakıp, zarar gördükten sonra emniyet güçlerinden zarar verenleri tespit etmesini mi bekleyecek? Yoksa Belediye yönetimi de ilave tedbirler alacak mı? Bir başka konu ise Belediye Başkanlık makamı ağlama, mağduriyetten prim kazanmaya çalışma, kar elde etme makamı değildir! Altuğ Dökmeci her seferinde halkın karşısına mağduriyetten prim elde etmeye çalışan roldeki bir belediye başkanı olarak çıkmaktan vazgeçmelidir. Belediye Başkanlığı makamı icraat makamıdır! Kozlu’da şimdiye kadar bu tür olaylar yaşanmıyor da, sizden sonra yaşanmaya başladıysa, önce kendinizi sorgulayacaksınız. Ne ekerseniz onu biçersiniz! Öfke, nefret, kin ekip sevgi, barış ve dostluk biçemezsiniz! Onun için Altuğ Dökmeci artık seçim psikolojisinden kurtulup, insanları, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, sevgi dilini hakim kılarak, kendisine oy veren vermeyen ayırt etmeden herkesi kucaklayarak, ‘Şehri Emin’ sıfatıyla Kozlu’da huzuru ve barışı tesis etme yönünde çaba göstermelidir. Emin olsun, böylesi halkın gözünde, mağduru oynamaktan daha çok prim yapar. Bizden söylemesi; Dikkate alır ya da almaz kendi bileceği iş. Kozlumuza ve belediyemize tekrar geçmiş olsun.
Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci bugün Belediyenin Sosyal Medya Hesaplarından bir video yayınlayarak atıl durumda bulunan belediyenin araçlarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yapılan saldırıyı kamuoyu ile paylaştı.

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci bugün Belediyenin Sosyal Medya Hesaplarından bir video yayınlayarak atıl durumda bulunan belediyenin araçlarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yapılan saldırıyı kamuoyu ile paylaştı.

Öncelikle Kozu’nun bir evladı olarak Kozlu halkının malına yönelik bu tür adi ve şerefsizce saldırıyı lanetliyor ve faillerinin bir an önce tespit edilerek hukuk önünde hesap vermesini diliyorum.

Bu araç hurda da olsa Kozlu halkının malıdır. Bırakın Kozlu halkının malı olmasını Altuğ Dökmeci’nin şahsi malı olsa dahi kişi ile olan husumet ve düşmanlığın onun malına zarar vermek suretiyle hesaplaşmaya çalışılması tek kelimeyle acizliktir, onursuzluktur, namussuzluktur.

Ancak burada dikkat çekmek istediğim bir şey var!

Belediyeye ait bu araçlar nerede?

Neden muhafaza altında değil?

Belediyenin kamerası ve bekçisi olan bir garajı ya da park alanı neden yok?

Bundan sonraki yaşanabilecek benzer durumlar için Belediye yönetimi ne gibi bir tedbir almayı düşünüyor?

Aracını malını sahipsiz ortada bırakıp, zarar gördükten sonra emniyet güçlerinden zarar verenleri tespit etmesini mi bekleyecek? Yoksa Belediye yönetimi de ilave tedbirler alacak mı?

Bir başka konu ise Belediye Başkanlık makamı ağlama, mağduriyetten prim kazanmaya çalışma, kar elde etme makamı değildir!

Altuğ Dökmeci her seferinde halkın karşısına mağduriyetten prim elde etmeye çalışan roldeki bir belediye başkanı olarak çıkmaktan vazgeçmelidir.

Belediye Başkanlığı makamı icraat makamıdır!

Kozlu’da şimdiye kadar bu tür olaylar yaşanmıyor da, sizden sonra yaşanmaya başladıysa, önce kendinizi sorgulayacaksınız.

Ne ekerseniz onu biçersiniz!

Öfke, nefret, kin ekip sevgi, barış ve dostluk biçemezsiniz!

Onun için Altuğ Dökmeci artık seçim psikolojisinden kurtulup, insanları, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, sevgi dilini hakim kılarak, kendisine oy veren vermeyen ayırt etmeden herkesi kucaklayarak, ‘Şehri Emin’ sıfatıyla Kozlu’da huzuru ve barışı tesis etme yönünde çaba göstermelidir.

Emin olsun, böylesi halkın gözünde, mağduru oynamaktan daha çok prim yapar.

Bizden söylemesi;

Dikkate alır ya da almaz kendi bileceği iş.

Kozlumuza ve belediyemize tekrar geçmiş olsun.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.