Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dökmeci’yi kim tehdit etti?

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.05.2024 - 23:07, Güncelleme: 02.05.2024 - 00:10 2530+ kez okundu.
 

Dökmeci’yi kim tehdit etti?

Türkiye’de bir çok ilden büyük olan 45 Bin Nüfuslu bir ilçenin Belediye Başkanı tehdit ediliyorsa bunu öncelikle devletin kurumlarına söylemeli.
Kozlu Belediye Başkanlığı koltuğuna yaklaşık 1 ay önce oturan CHP’li Altuğ Dökmeci 29 Nisan’da geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Muhtarları, STK Temsilcilerini, Basın Kuruluşlarını ve vatandaşları davet eden Dökmeci çarpıcı açıklamalarda bulundu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde seçilen Başkan Altuğ Dökmeci'nin çarpıcı açıklamaları şöyle: "Sayıştay da yardımcı olursa gelecekler, yardım alacağız. Yani profesyonel şekilde bu yardımı Sayıştay'dan almak zorundayız. Çünkü bir çizgi çizip kasıtlı olarak yapılmamış hatalar da olabilir. Bu hataları tespit edip bir daha yapılmamasını sağlamamız lazım. Yani biz de isteriz; çalışkan, adaletli, şeffaf bir belediye yönetimi ile karşılaşmak isterdik. Ancak öyle bir tabloyla karşı karşıya değiliz, kimin eli kimin cebinde belli olmayan, tehditlerin yapıldığı, ki bu tehditler tarafıma da yapıldı. Havada uçuştu. Aba altından sopa göstermeye çalışan grupların ahkam kestiği bir belediyede çalışmaya başladık."  Çok ilginç ! Daha seçileli 1 ay olmamış, yani herhangi bir icraata imza atmamış bir Belediye Başkanı basın toplantısında tehdit edildiğini söylüyor! Türkiye’de bir çok ilden büyük olan 45 Bin Nüfuslu bir ilçenin Belediye Başkanı tehdit ediliyorsa bunu öncelikle devletin kurumlarına söylemeli. Kozlu İlçesinin Emniyet Müdürlüğü makamı var! Zonguldak İlinde Cumhuriyet Başsavcılığı diye bir makam var! Dökmeci tehdit edilmişse öncelikle bu makamlara gidip resmi müracaatını yapmalı, Kimin ya da kimlerin ne maksatla kendisini tehdit ettiğini ilgili makamlara bildirmelidir! Peki Dökmeci’nin bu yolu tercih etmesinin sebebi ne olabilir? Ben gidip şikâyet etmedim. Basın konuşmasında açıklamada bulundum. Devlet geldi bana sordu, bende açıklama yaptım diyerek, ilerleyen günlerde bazı çevreleri rahatsız edecek icraatlarından dolayı kendisine gelebilecek salvoları gelmeden savuşturmaya ve çevreye gözdağı vermeye mi çalışıyor? Kimden akıl alıyorsa akıl hocasını değiştirsin, iyi akıl değil bunlar. Bu tip entrikalar Ereğli’de tutsa da Kozlu’da tutmaz. Kozlu’da güçlü olmanın yolu, huzuru sağlamaktan, Huzuru sağlamanın yolu da ayırmadan, ayrıştırmadan, kardeş olmaktan geçer! Gerisine Devlet bakar zaten. Siz uyuyor sansanız da her daim 18’inde olan Devlet 7/24 uyumaz. Hadi hayırlı işler…
Türkiye’de bir çok ilden büyük olan 45 Bin Nüfuslu bir ilçenin Belediye Başkanı tehdit ediliyorsa bunu öncelikle devletin kurumlarına söylemeli.

Kozlu Belediye Başkanlığı koltuğuna yaklaşık 1 ay önce oturan CHP’li Altuğ Dökmeci 29 Nisan’da geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya Muhtarları, STK Temsilcilerini, Basın Kuruluşlarını ve vatandaşları davet eden Dökmeci çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde seçilen Başkan Altuğ Dökmeci'nin çarpıcı açıklamaları şöyle:
"Sayıştay da yardımcı olursa gelecekler, yardım alacağız. Yani profesyonel şekilde bu yardımı Sayıştay'dan almak zorundayız. Çünkü bir çizgi çizip kasıtlı olarak yapılmamış hatalar da olabilir. Bu hataları tespit edip bir daha yapılmamasını sağlamamız lazım. Yani biz de isteriz; çalışkan, adaletli, şeffaf bir belediye yönetimi ile karşılaşmak isterdik. Ancak öyle bir tabloyla karşı karşıya değiliz, kimin eli kimin cebinde belli olmayan, tehditlerin yapıldığı, ki bu tehditler tarafıma da yapıldı. Havada uçuştu. Aba altından sopa göstermeye çalışan grupların ahkam kestiği bir belediyede çalışmaya başladık." 

Çok ilginç !

Daha seçileli 1 ay olmamış, yani herhangi bir icraata imza atmamış bir Belediye Başkanı basın toplantısında tehdit edildiğini söylüyor!

Türkiye’de bir çok ilden büyük olan 45 Bin Nüfuslu bir ilçenin Belediye Başkanı tehdit ediliyorsa bunu öncelikle devletin kurumlarına söylemeli.

Kozlu İlçesinin Emniyet Müdürlüğü makamı var!

Zonguldak İlinde Cumhuriyet Başsavcılığı diye bir makam var!

Dökmeci tehdit edilmişse öncelikle bu makamlara gidip resmi müracaatını yapmalı,

Kimin ya da kimlerin ne maksatla kendisini tehdit ettiğini ilgili makamlara bildirmelidir!

Peki Dökmeci’nin bu yolu tercih etmesinin sebebi ne olabilir?

Ben gidip şikâyet etmedim. Basın konuşmasında açıklamada bulundum. Devlet geldi bana sordu, bende açıklama yaptım diyerek, ilerleyen günlerde bazı çevreleri rahatsız edecek icraatlarından dolayı kendisine gelebilecek salvoları gelmeden savuşturmaya ve çevreye gözdağı vermeye mi çalışıyor?

Kimden akıl alıyorsa akıl hocasını değiştirsin, iyi akıl değil bunlar.

Bu tip entrikalar Ereğli’de tutsa da Kozlu’da tutmaz.

Kozlu’da güçlü olmanın yolu, huzuru sağlamaktan,

Huzuru sağlamanın yolu da ayırmadan, ayrıştırmadan, kardeş olmaktan geçer!

Gerisine Devlet bakar zaten.

Siz uyuyor sansanız da her daim 18’inde olan Devlet 7/24 uyumaz.

Hadi hayırlı işler…

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.