Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEDELİNİ VATANDAŞ ÖDEYECEK!

Kozlu 08.05.2024 - 17:17, Güncelleme: 08.05.2024 - 17:23 1561 kez okundu.
 

BEDELİNİ VATANDAŞ ÖDEYECEK!

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası Kozlu Belediye Başkanı olarak seçilen CHP’li Altuğ Dökmeci’nin iş bilmez uygulamalarının bedelini Kozlulu vatandaşlar ödeyecek!
31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası Kozlu Belediye Başkanı olarak seçilen CHP’li Altuğ Dökmeci’nin iş bilmez uygulamalarının bedelini Kozlulu vatandaşlar ödeyecek! Kozlulu vatandaşların mağduriyet yaşamaması için önceki yönetim tarafından pandemi ve ekonomik krize rağmen Kozlu Belediyesi Halk Otobüsü işletmesi KOZTAŞ’a verdiği mazot desteğini kesmekle kalmayan Dökmeci, bununla da yetinmeyerek 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz seyahat etmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yatırılan parayıda kendisine gelir kaydederek Halk otobüs işletmesi KOZTAŞ’ın adeta elini ayağını bağladı. Bunun üzerine ekonomik çıkmaza giren Kozlu Belediyesi Halk Otobüs İşletmesi KOZTAŞ yazılı bir açıklama yaparak 13 Mayıs 2024 Pazartesi tarihinden itibaren Şehit ve Gazi yakınları haricinde tüm ücretsiz taşımaların kaldırıldığını kamuoyuna bildirdi. KOZTAŞ’tan yapılan açıklama şu şekilde; Yakıt, SSK, Trafik sigortası, Kasko, Yedek Parça, çalışan personellerimizin maaşları, Bakım ve onarım bedelleri gibi birçok kalemdeki yüksek orandaki artış sebebiyle gelirimiz giderlerimizi karşılayamamaktadır. Kozlu Belediyesinin Kooperatifimize sağladığı gelir desteğini kesmesi ve en önemlisi ücretsiz taşıdığımız yolcular için (65 Yaş üzeri ücretsiz ve engelli vs.) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından aylık yatan ücreti Kozlu Belediyesi kendisine gelir kaydettiğinden dolayı 13.05.2024 Pazartesi 'den itibaren araçlarımızda Şehit ve Gazi yakınları hariç ÜCRETSİZ TAŞIMA YAPILMAYACAKTIR. Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.                                      S.S. KOZTAŞ KOOP. YÖNETİM KURULU AD BAŞKAN ENGİN KIZILKAN
31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası Kozlu Belediye Başkanı olarak seçilen CHP’li Altuğ Dökmeci’nin iş bilmez uygulamalarının bedelini Kozlulu vatandaşlar ödeyecek!

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası Kozlu Belediye Başkanı olarak seçilen CHP’li Altuğ Dökmeci’nin iş bilmez uygulamalarının bedelini Kozlulu vatandaşlar ödeyecek!

Kozlulu vatandaşların mağduriyet yaşamaması için önceki yönetim tarafından pandemi ve ekonomik krize rağmen Kozlu Belediyesi Halk Otobüsü işletmesi KOZTAŞ’a verdiği mazot desteğini kesmekle kalmayan Dökmeci, bununla da yetinmeyerek 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz seyahat etmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yatırılan parayıda kendisine gelir kaydederek Halk otobüs işletmesi KOZTAŞ’ın adeta elini ayağını bağladı.

Bunun üzerine ekonomik çıkmaza giren Kozlu Belediyesi Halk Otobüs İşletmesi KOZTAŞ yazılı bir açıklama yaparak 13 Mayıs 2024 Pazartesi tarihinden itibaren Şehit ve Gazi yakınları haricinde tüm ücretsiz taşımaların kaldırıldığını kamuoyuna bildirdi.

KOZTAŞ’tan yapılan açıklama şu şekilde;

Yakıt, SSK, Trafik sigortası, Kasko, Yedek Parça, çalışan personellerimizin maaşları, Bakım ve onarım bedelleri gibi birçok kalemdeki yüksek orandaki artış sebebiyle gelirimiz giderlerimizi karşılayamamaktadır.

Kozlu Belediyesinin Kooperatifimize sağladığı gelir desteğini kesmesi ve en önemlisi ücretsiz taşıdığımız yolcular için (65 Yaş üzeri ücretsiz ve engelli vs.) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından aylık yatan ücreti Kozlu Belediyesi kendisine gelir kaydettiğinden dolayı 13.05.2024 Pazartesi 'den itibaren araçlarımızda Şehit ve Gazi yakınları hariç ÜCRETSİZ TAŞIMA YAPILMAYACAKTIR.

Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.

                                     S.S. KOZTAŞ KOOP. YÖNETİM KURULU AD BAŞKAN ENGİN KIZILKAN

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.