Sitenin sağında bir giydirme reklam

YILMAZ=KOZLU’YA HiZMET

Kozlu 24.05.2017 - 23:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7305+ kez okundu.
 

YILMAZ=KOZLU’YA HiZMET

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz iki hafta ara ile gerçekleştirdiği Kastamonu ve Ankara temasları neticesinde Kozlu'ya birçok hizmet ile geri döndü. Yılmaz ilk olarak biri sanayi sitesi diğeri kozlu girişi olmak üzere Kozlu’ya iki köprü yapılacağı müjdesini verdi.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Kozlu’da yapımına başlanacak projeler için temaslarını sürdürüyor. Başkan Kerim Yılmaz, Kozlu Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Başkan Yardımcısı Mustafa Baykan, Etüt ve Proje Müdürü Durmuş Duyar ve Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Zeki Uludüz ile birlikte Kastamonu DSİ 23. Bölge Müdür Vekili Ali Naci’yi makamında ziyaret etti. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ziyaretle ilgili açıklama yaparak; “Müdürümüz Sayın Ali Naci Bey ile Kozlu’da yapımına başlanacak olan Kozlu Sanayi Köprüsü, Kozlu İhsaniye Dere Islahı, Kılıç Dere içi Islahı, Ilıksu ve Değirmen ağzı Dereleri ile Öküşne Deresi Kanal yapımı işi iş ve işlemleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir ziyaret oldu, Kozlu’muza hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca DSİ müdür vekilimize sıcak ve samimi bir ortamda bizlerle yapmış olduğu istişareler, görüş ve önerileri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz iki hafta ara ile gerçekleştirdiği Kastamonu ve Ankara temasları neticesinde Kozlu'ya birçok hizmet ile geri döndü. Yılmaz ilk olarak biri sanayi sitesi diğeri kozlu girişi olmak üzere Kozlu’ya iki köprü yapılacağı müjdesini verdi.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Kozlu’da yapımına başlanacak projeler için temaslarını sürdürüyor.
Başkan Kerim Yılmaz, Kozlu Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Başkan Yardımcısı Mustafa Baykan, Etüt ve Proje Müdürü Durmuş Duyar ve Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Zeki Uludüz ile birlikte Kastamonu DSİ 23. Bölge Müdür Vekili Ali Naci’yi makamında ziyaret etti.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ziyaretle ilgili açıklama yaparak; “Müdürümüz Sayın Ali Naci Bey ile Kozlu’da yapımına başlanacak olan Kozlu Sanayi Köprüsü, Kozlu İhsaniye Dere Islahı, Kılıç Dere içi Islahı, Ilıksu ve Değirmen ağzı Dereleri ile Öküşne Deresi Kanal yapımı işi iş ve işlemleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir ziyaret oldu, Kozlu’muza hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca DSİ müdür vekilimize sıcak ve samimi bir ortamda bizlerle yapmış olduğu istişareler, görüş ve önerileri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.