Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAHMA KÖY OLDU

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.12.2023 - 08:43, Güncelleme: 22.12.2023 - 08:43 3609+ kez okundu.
 

YAHMA KÖY OLDU

Abasız Muhtar veda etti, yeniden aday olmuyor!
Abasız Muhtar veda etti, yeniden aday olmuyor! Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’ne bağlı Yahma mahallesi, yahma sokağının tüzel kişiliği müstakil köy olarak onaylandı. Yahma mahallesi Muhtarı Emin Abasız vatandaşa hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırmak adına verdiği yıllardır mücadelede sonuç almanın mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki şu duygularla ifade etti; Yahma mahallesi, Yahma sokağın köy olarak tüzel kişiliğin onaylanması ile müstakil köy olarak Kaymakamlığımız yazı işlerinden mührümüzü ve resmi mühür beratını teslim aldık. Köyümüze ve milletimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılar sunarım. 31Mart 2024 mahalli idareler Seçimlerinde muhtar adayı olmayacağımdan aday olan lokantacı esnafından Mehmet Sezer ve taksici esnafından Mithat Kaptan, köyümüze hizmet için yola çıkmışlardır. Her ikisine de başarılar, kolaylıklar dilerim. Allah yollarını açık hayırlısını nasip etsin inşallah.(BKH)
Abasız Muhtar veda etti, yeniden aday olmuyor!

Abasız Muhtar veda etti, yeniden aday olmuyor!
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’ne bağlı Yahma mahallesi, yahma sokağının tüzel kişiliği müstakil köy olarak onaylandı.
Yahma mahallesi Muhtarı Emin Abasız vatandaşa hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırmak adına verdiği yıllardır mücadelede sonuç almanın mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki şu duygularla ifade etti;
Yahma mahallesi, Yahma sokağın köy olarak tüzel kişiliğin onaylanması ile müstakil köy olarak Kaymakamlığımız yazı işlerinden mührümüzü ve resmi mühür beratını teslim aldık.
Köyümüze ve milletimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılar sunarım.
31Mart 2024 mahalli idareler Seçimlerinde muhtar adayı olmayacağımdan aday olan lokantacı esnafından Mehmet Sezer ve taksici esnafından Mithat Kaptan, köyümüze hizmet için yola çıkmışlardır. Her ikisine de başarılar, kolaylıklar dilerim. Allah yollarını açık hayırlısını nasip etsin inşallah.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.