Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hızlı giden atın … seyrek düşermiş…

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.05.2024 - 00:05, Güncelleme: 02.05.2024 - 00:05 2836+ kez okundu.
 

Hızlı giden atın … seyrek düşermiş…

Bizim milletimiz sabırsızdır! Karşılıksız bir şey vermez, verdimi karşılığını hemen almayı bekler…
Bizim milletimiz sabırsızdır! Karşılıksız bir şey vermez, verdimi karşılığını hemen almayı bekler… 31 Mart öncesi verenler, şimdi sabırsızlıkla almayı bekliyor. Yeter ki, seçimi alalım diye dağıtılan hurmalar, günü geldi tırmalamayı bekliyor. Ama hepsine dağıtacak kadar depoda ne hurma var ne de helva. Arıza çıkar mı? Kaçınılmaz! Seçime girerken cebinde harcayacak paran yoksa, seçimden sonra harcayanın istediğini vereceksin! Seni direkt olarak aday yapan, seçilene kadar da arkanda duranlara diyetini ödeyeceksin! Kasa boş, dağıtacak, bir şey yok, az bekleyin bakarız diyemezsin. Adamlar gelir kasanın başına otururlar! 31’inden önce destek verenler işe hızlı başlamış. Şimdiden oraya buraya saldırmaya başlamış. Pandemi döneminde bile Kozlu’nun ulaşım konusunda huzurunu bozmayan, vatandaşa mağduriyet yaratmayan otobüs işletmesini alacak, kendileri işletecek, seçim döneminde algı videosu çekerek bunlara destek sağlayan beton mikserinin işten atılan şoförünü de otobüs işletmesine müdür yapacaklarmış.. Vay babam vay! Yine bu mikserci işini organize eden Mobilyacının kayınçosu da müteahhitleri ve belediyeden alacağı olanları bulup, sizin işinizi ben çözerim diye şimdiden temaslara başlamış. Yeni yapılan kent meydanına ihale şartnamesi standartının çok altında kalitede dökülen ve resmi raporla tespit edilen beton ile ilgili, seçim öncesi işin müteahhidinden alınan maddi katkılara istinaden raporun Sümen altı edilip, betonun kırılmaması ve işin kabulü için formül aranıyormuş… Bunlar daha başlangıç. Dediğimiz gibi 31’i öncesi maddi manevi verenler 31’i sonrası almayı fazla bekleyemiyorlar! Görüldüğü üzere işe hızlı giriş yapmışlar. Ama ne demiş atalarımız; Hızlı giden atın  …… seyrek düşermiş! İçiniz rahat olsun, biz atları takip ediyoruz…
Bizim milletimiz sabırsızdır! Karşılıksız bir şey vermez, verdimi karşılığını hemen almayı bekler…

Bizim milletimiz sabırsızdır!

Karşılıksız bir şey vermez, verdimi karşılığını hemen almayı bekler…

31 Mart öncesi verenler, şimdi sabırsızlıkla almayı bekliyor.

Yeter ki, seçimi alalım diye dağıtılan hurmalar, günü geldi tırmalamayı bekliyor.

Ama hepsine dağıtacak kadar depoda ne hurma var ne de helva.

Arıza çıkar mı?

Kaçınılmaz!

Seçime girerken cebinde harcayacak paran yoksa, seçimden sonra harcayanın istediğini vereceksin!

Seni direkt olarak aday yapan, seçilene kadar da arkanda duranlara diyetini ödeyeceksin!

Kasa boş, dağıtacak, bir şey yok, az bekleyin bakarız diyemezsin.

Adamlar gelir kasanın başına otururlar!

31’inden önce destek verenler işe hızlı başlamış.

Şimdiden oraya buraya saldırmaya başlamış.

Pandemi döneminde bile Kozlu’nun ulaşım konusunda huzurunu bozmayan, vatandaşa mağduriyet yaratmayan otobüs işletmesini alacak, kendileri işletecek, seçim döneminde algı videosu çekerek bunlara destek sağlayan beton mikserinin işten atılan şoförünü de otobüs işletmesine müdür yapacaklarmış..

Vay babam vay!

Yine bu mikserci işini organize eden Mobilyacının kayınçosu da müteahhitleri ve belediyeden alacağı olanları bulup, sizin işinizi ben çözerim diye şimdiden temaslara başlamış.

Yeni yapılan kent meydanına ihale şartnamesi standartının çok altında kalitede dökülen ve resmi raporla tespit edilen beton ile ilgili, seçim öncesi işin müteahhidinden alınan maddi katkılara istinaden raporun Sümen altı edilip, betonun kırılmaması ve işin kabulü için formül aranıyormuş…

Bunlar daha başlangıç.

Dediğimiz gibi 31’i öncesi maddi manevi verenler 31’i sonrası almayı fazla bekleyemiyorlar!

Görüldüğü üzere işe hızlı giriş yapmışlar.

Ama ne demiş atalarımız; Hızlı giden atın  …… seyrek düşermiş!

İçiniz rahat olsun, biz atları takip ediyoruz…

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.