Sitenin sağında bir giydirme reklam

SON DURAK’TAKI ALACALI COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Kozlu 21.12.2023 - 22:07, Güncelleme: 21.12.2023 - 22:07 3226+ kez okundu.
 

SON DURAK’TAKI ALACALI COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Son durak mevkiinde bir halkla buluşma toplantısına katılan Alacalıyı şimdiye kadar görülmemiş şekilde kalabalık vatandaş topluluğu dinlemeye geldi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan A.Adayı Erkut Alacalı Kozlu’da gittiği her mahallede herziyarette ilgi ve sevgi ile karşılanıyor. Ancak Kozlu’nun nüfus olarak en kalabalık mahallesi olan merkez mahallesinde Alacalı’ya gösterilen ilgi bir başka. Önceki gün Kozlu Merkez Mahallesi, Son durak mevkiinde bir halkla buluşma toplantısına katılan Alacalıyı şimdiye kadar görülmemiş şekilde kalabalık vatandaş topluluğu dinlemeye geldi. Tüm toplantılarında özellikle istihdam ve üretimin önemine vurgu yapan Alacalı, istihdam eksikliği yüzünden Zonguldak’ın ve Zonguldak’ın geçmişte en çok göç alan ilçesi Kozlu’nun göç verir hale geldiğini ifade etti. Özellikle Gebze’ye çalışmak için giden gençlerin çoğunluğundan Gebze’de Zonguldak Caddesi oluştuğunu dile getiren Alacalı, ‘Kozlu’ya istihdam çekeceğiz. Yatırımcıya Kozlu’ya yatırım yapması için gerekli şartları sağlayacağız. Kozlu’nun gençleri çalışmak için atasının toprağını, memleketini terk etmeyecekler.İnşa edeceğimiz sosyal tesisler ile insanlar daha yaşanabilir bir Kozlu’ya kavuşacaklar. Kozlu’nun en büyük sorunlarından biri de otopark. Kısa sürede otopark sorununu çözüme kavuşturacağız. ’şeklinde konuştu.(BKH)      
Son durak mevkiinde bir halkla buluşma toplantısına katılan Alacalıyı şimdiye kadar görülmemiş şekilde kalabalık vatandaş topluluğu dinlemeye geldi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan A.Adayı Erkut Alacalı Kozlu’da gittiği her mahallede herziyarette ilgi ve sevgi ile karşılanıyor.
Ancak Kozlu’nun nüfus olarak en kalabalık mahallesi olan merkez mahallesinde Alacalı’ya gösterilen ilgi bir başka.
Önceki gün Kozlu Merkez Mahallesi, Son durak mevkiinde bir halkla buluşma toplantısına katılan Alacalıyı şimdiye kadar görülmemiş şekilde kalabalık vatandaş topluluğu dinlemeye geldi.
Tüm toplantılarında özellikle istihdam ve üretimin önemine vurgu yapan Alacalı, istihdam eksikliği yüzünden Zonguldak’ın ve Zonguldak’ın geçmişte en çok göç alan ilçesi Kozlu’nun göç verir hale geldiğini ifade etti.
Özellikle Gebze’ye çalışmak için giden gençlerin çoğunluğundan Gebze’de Zonguldak Caddesi oluştuğunu dile getiren Alacalı, ‘Kozlu’ya istihdam çekeceğiz. Yatırımcıya Kozlu’ya yatırım yapması için gerekli şartları sağlayacağız. Kozlu’nun gençleri çalışmak için atasının toprağını, memleketini terk etmeyecekler.İnşa edeceğimiz sosyal tesisler ile insanlar daha yaşanabilir bir Kozlu’ya kavuşacaklar. Kozlu’nun en büyük sorunlarından biri de otopark. Kısa sürede otopark sorununu çözüme kavuşturacağız. ’şeklinde konuştu.(BKH)

 

 

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.