Sitenin sağında bir giydirme reklam

R.TAYYİP ERDOĞAN’IN MI, YOKSA KENDİ REKLAMINI MI YAPIYOR BELLİ DEĞİL!

Gündem 07.08.2014 - 16:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7247+ kez okundu.
 

R.TAYYİP ERDOĞAN’IN MI, YOKSA KENDİ REKLAMINI MI YAPIYOR BELLİ DEĞİL!

Şahin’in Sosyal Medya’daki sayfasında Tayyip Erdoğan ile Ertan Şahin’in resmini aynı afişte görenler, Cumhurbaşkanı adayı hangisi demekten kendilerini alıkoyamadılar!
AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in Başbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sözde destek vermek amacıyla yaptığı ancak kamuoyunda eleştiri konusu olan açıklamalarının ardından, AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in de Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla yaptırdığı ve sosyal medyada paylaştırdığı sözde afişe AKP’lilerden tepki yağıyor. Her şeye kendi resmini koydurmaya olan merakı kamuoyu tarafından bilinen AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla yaptırdığı afişin yanına da kendi resmini koydurması, AKP’li partililer ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Partililer tepkilerini, ‘Adam amma da meraklıymış her yere resmini bastırmaya. R.Tayyip Erdoğan’ın tanıtım afişine bile kendi resmini koydurmuş. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan mı? Ertan Şahin mi? Anlamak güç. Bu kadarı da biraz abes oluyor.’ Sözleri ile dile getirdiler.(BKH)
Şahin’in Sosyal Medya’daki sayfasında Tayyip Erdoğan ile Ertan Şahin’in resmini aynı afişte görenler, Cumhurbaşkanı adayı hangisi demekten kendilerini alıkoyamadılar!

AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in Başbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sözde destek vermek amacıyla yaptığı ancak kamuoyunda eleştiri konusu olan açıklamalarının ardından, AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in de Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla yaptırdığı ve sosyal medyada paylaştırdığı sözde afişe AKP’lilerden tepki yağıyor.

Her şeye kendi resmini koydurmaya olan merakı kamuoyu tarafından bilinen AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla yaptırdığı afişin yanına da kendi resmini koydurması, AKP’li partililer ve vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Partililer tepkilerini, ‘Adam amma da meraklıymış her yere resmini bastırmaya. R.Tayyip Erdoğan’ın tanıtım afişine bile kendi resmini koydurmuş. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan mı? Ertan Şahin mi? Anlamak güç. Bu kadarı da biraz abes oluyor.’ Sözleri ile dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.