Sitenin sağında bir giydirme reklam

METİN KARADUMAN ''BENDE VARIM'' DEDİ

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.03.2023 - 22:40, Güncelleme: 22.03.2023 - 22:40 7922+ kez okundu.
 

METİN KARADUMAN ''BENDE VARIM'' DEDİ

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, milletvekili aday adaylığını açıkladı.
AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, milletvekili aday adaylığını açıkladı. 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erdal Mercimek'e sunan Metin Karaduman başvuru sonrasında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; "Partimizin kuruluşundan  bugüne kadar görev aldım. Yerel seçimler dahil olmak üzere bir çok faaliyetlerimiz oldu. Partimizin bütün kademelerinde görev alan dava arkadaşlarımızla başarı elde ettik. Milletvekilliği seçim için aday adaylığı başvurumu yaptım. Bugüne kadar milletimizin hizmetkarı olmaya çalıştım. Milletvekilliği nasip ederse vatandaşımızın tercih ederse Meclis çatısı altında müracaatımızı yaptık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinden bugüne kadar 2023 seçimlerinde de devam edecektir. Milletimizin her seçimde bizleri taçlandırarak başarılarımızı artırmıştır.  Milletimiz her seçimde bizleri taçlandırdı. Bu başarıları elde etmemize vesile oldu. Bizler bu başarımın bilinciyle şahsım dava arkadaşlarım başarıları elde etmekte çok mutlu olduk. Teşekkür ediyorum” dedi.  
AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

href="https://batikaradenizhaber.com/ara?q=AK Parti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti href="https://batikaradenizhaber.com/ara?q=eski Merkez İlçe Başkanı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">eski Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, milletvekili aday adaylığını açıkladı.
/> 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurusunu href="https://batikaradenizhaber.com/ara?q=AK Parti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erdal Mercimek'e sunan href="https://batikaradenizhaber.com/ara?q=Metin Karaduman " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Metin Karaduman başvuru sonrasında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

"Partimizin kuruluşundan  bugüne kadar görev aldım. Yerel seçimler dahil olmak üzere bir çok faaliyetlerimiz oldu. Partimizin bütün kademelerinde görev alan dava arkadaşlarımızla başarı elde ettik. Milletvekilliği seçim için aday adaylığı başvurumu yaptım. Bugüne kadar milletimizin hizmetkarı olmaya çalıştım. Milletvekilliği nasip ederse vatandaşımızın tercih ederse Meclis çatısı altında müracaatımızı yaptık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinden bugüne kadar 2023 seçimlerinde de devam edecektir. Milletimizin her seçimde bizleri taçlandırarak başarılarımızı artırmıştır.  Milletimiz her seçimde bizleri taçlandırdı. Bu başarıları elde etmemize vesile oldu. Bizler bu başarımın bilinciyle şahsım dava arkadaşlarım başarıları elde etmekte çok mutlu olduk. Teşekkür ediyorum” dedi.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.