Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU'DA iMAR RANTI DEVAM EDiYOR

Kozlu 22.12.2016 - 00:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4268+ kez okundu.
 

KOZLU'DA iMAR RANTI DEVAM EDiYOR

Kamuoyunda kişiye özel rant teşkil eden imar uygulamaları ile adı gündeme sık sık gelen Zonguldak'ın Kozlu İlçesi yeni bir rant niteliğinde imar uygulaması ile gündeme geldi.Merkez mahallesinde son yapılan imar revizyonu ile bazı hak sahipleri mağdur edilirken, bazıları ise servetine servet eklemiş oldu.AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in de evinin bulunduğu bölgede yapılan imar revizyonu ile Şahin'in oturduğu binanın kat sayısı 8 kat'a çıkartılırken hemen önünde kalan alan, manzarayı kapatmaması amacıyla olsa gerek 3 kat'la sınırlandırıldı ve yan parseli park alanı olarak plana işlendi.Parseli Belediye Başkanının evinin manzarasını kesmeyecek şekilde 3 katla sınırlı kalan vatandaşın arsasının ön tarafında kalan ve Belediye İmar Komisyonu üyesi müteahhite ait olan arsanın kat sayısı ise 7 kat olarak belirlenerek adeta adamına göre bir uygulama gerçekleştirilmiş oldu. Yine Belediye Başkanına yakınlığı ile bilinen başka bir müteahhite ait arsanın inşaat kat sayısı ise 8 kat olarak belirlendi.Adamına göre, yapılan imar uygulamasından mağdur olan hak sahipleri, 'Belediye Başkanına yakın olan, yandaş olan gök yüzüne merdiven dayıyor. Arkasında dayısı olmayan ise belediye eliyle adeta yerin dibine sokuluyor. Bunlarda hiç vicdan, Allah korkusu kalmamış' şeklinde sözlerle tepkilerini dile getirdiler.(BKH)

Kamuoyunda kişiye özel rant teşkil eden imar uygulamaları ile adı gündeme sık sık gelen Zonguldak'ın Kozlu İlçesi yeni bir rant niteliğinde imar uygulaması ile gündeme geldi.
Merkez mahallesinde son yapılan imar revizyonu ile bazı hak sahipleri mağdur edilirken, bazıları ise servetine servet eklemiş oldu.
AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in de evinin bulunduğu bölgede yapılan imar revizyonu ile Şahin'in oturduğu binanın kat sayısı 8 kat'a çıkartılırken hemen önünde kalan alan, manzarayı kapatmaması amacıyla olsa gerek 3 kat'la sınırlandırıldı ve yan parseli park alanı olarak plana işlendi.
Parseli Belediye Başkanının evinin manzarasını kesmeyecek şekilde 3 katla sınırlı kalan vatandaşın arsasının ön tarafında kalan ve Belediye İmar Komisyonu üyesi müteahhite ait olan arsanın kat sayısı ise 7 kat olarak belirlenerek adeta adamına göre bir uygulama gerçekleştirilmiş oldu. Yine Belediye Başkanına yakınlığı ile bilinen başka bir müteahhite ait arsanın inşaat kat sayısı ise 8 kat olarak belirlendi.
Adamına göre, yapılan imar uygulamasından mağdur olan hak sahipleri, 'Belediye Başkanına yakın olan, yandaş olan gök yüzüne merdiven dayıyor. Arkasında dayısı olmayan ise belediye eliyle adeta yerin dibine sokuluyor. Bunlarda hiç vicdan, Allah korkusu kalmamış' şeklinde sözlerle tepkilerini dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.