Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA DİKKAT ÇEKEN BULUŞMA

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.08.2023 - 21:54, Güncelleme: 31.08.2023 - 21:54 10907+ kez okundu.
 

KOZLU’DA DİKKAT ÇEKEN BULUŞMA

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde yerel seçimlere yedi ay gibi kısa bir süre kalmış iken her geçen gün Belediye Başkan adayı olarak farklı isimler gündeme geliyor.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde yerel seçimlere yedi ay gibi kısa bir süre kalmış iken her geçen gün Belediye Başkan adayı olarak farklı isimler gündeme geliyor. Böyle bir ortamda siyasette yeni olmamakla birlikte kamuoyunda isimleri Belediye Başkan adayı olarak öne çıkan daha önce MHP’den Kozlu Belediye Başkan adayı olan öğretmen Sonat Harbutoğlu, MHP eski İlçe Başkanı Murat Gülsever, eski Belediye Meclis üyesi İsmail Ömer Çamur ve Gelecek Partisi İl Başkanlığından geçtiğimiz günlerde istifa eden ve sosyal medya hesabından yaptığı Kozlu Belediye Başkanlığına talip olduğu yönünde paylaşım üzerine gündem konusu olan Mustafa Kutayer’in geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi’nin karşısında İsmail Ömer Çamur’un ofisinde bir araya gelerek, aynı fotoğraf karesinde yer almaları Kozlu kamuoyunda çeşitli yorumlara sebep oldu. Bazı yorumlarda, aynı karedeki dört siyasetçi için Bektaş’a karşı güç birliği yapıyorlar denilse de,  farklı yorumlardan birinde ortak aday arıyorlar şeklinde ilginç tespitler de yer aldı. Fotoğraf karesindeki siyasetçiler ise farklı yorum yapmaya gerek yok, burası dost meclisi diyerek yorumları ciddiye almadıklarını ifade ettiler.(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde yerel seçimlere yedi ay gibi kısa bir süre kalmış iken her geçen gün Belediye Başkan adayı olarak farklı isimler gündeme geliyor.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde yerel seçimlere yedi ay gibi kısa bir süre kalmış iken her geçen gün Belediye Başkan adayı olarak farklı isimler gündeme geliyor.

Böyle bir ortamda siyasette yeni olmamakla birlikte kamuoyunda isimleri Belediye Başkan adayı olarak öne çıkan daha önce MHP’den Kozlu Belediye Başkan adayı olan öğretmen Sonat Harbutoğlu, MHP eski İlçe Başkanı Murat Gülsever, eski Belediye Meclis üyesi href="https://batikaradenizhaber.com/ara?q=İsmail Ömer Çamur " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">İsmail Ömer Çamur ve Gelecek Partisi İl Başkanlığından geçtiğimiz günlerde istifa eden ve sosyal medya hesabından yaptığı Kozlu Belediye Başkanlığına talip olduğu yönünde paylaşım üzerine gündem konusu olan Mustafa Kutayer’in geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi’nin karşısında İsmail Ömer Çamur’un ofisinde bir araya gelerek, aynı fotoğraf karesinde yer almaları Kozlu kamuoyunda çeşitli yorumlara sebep oldu.

Bazı yorumlarda, aynı karedeki dört siyasetçi için Bektaş’a karşı güç birliği yapıyorlar denilse de,  farklı yorumlardan birinde ortak aday arıyorlar şeklinde ilginç tespitler de yer aldı.

Fotoğraf karesindeki siyasetçiler ise farklı yorum yapmaya gerek yok, burası dost meclisi diyerek yorumları ciddiye almadıklarını ifade ettiler.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.