Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA ÇATILAR UÇTU

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.12.2023 - 21:56, Güncelleme: 24.12.2023 - 21:56 3329+ kez okundu.
 

KOZLU’DA ÇATILAR UÇTU

Kozlu Belediyesi İtfaiye Ekipleri teyakkuzda olaya müdahale ettiler.
Kozlu Belediyesi İtfaiye Ekipleri teyakkuzda olaya müdahale ettiler. Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde kuvvetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle çatılar uçtu. Uçan çatıların parçaları araçlara zarar verdi. Zonguldak'ta şiddetli fırtına ve sağanak yağış etkisini göstermeye devam ediyor. Kozlu'da şiddetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle evlerin çatıları uçtu. Uçan çatıların parçaları araçlara zarar verirken, yaralanan olmadı. Edinilen bilgilere göre, şu ana kadar 6 çatı uçtu, 4 ağaç devrildi, 2 araç zarar gördü ve bir evin duvarı yıkıldı. Kozlu Belediyesi tarafından ekiplerin saha çalışmalarının devam ettiği açıklandı. Yapılan açıklama şöyle: "Fırtına ve yağış ile ekiplerimizin saha çalışmaları devam etmektedir. İlçemizde fırtına anında meydana gelen çatı uçmaları ile çatı ve saç uçmalarından zarar gören araçlara müdahalelerimize devam edilmektedir" denildi.  
Kozlu Belediyesi İtfaiye Ekipleri teyakkuzda olaya müdahale ettiler.

Kozlu Belediyesi İtfaiye Ekipleri teyakkuzda olaya müdahale ettiler.
Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde kuvvetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle çatılar uçtu. Uçan çatıların parçaları araçlara zarar verdi.
Zonguldak'ta şiddetli fırtına ve sağanak yağış etkisini göstermeye devam ediyor. Kozlu'da şiddetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle evlerin çatıları uçtu. Uçan çatıların parçaları araçlara zarar verirken, yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre, şu ana kadar 6 çatı uçtu, 4 ağaç devrildi, 2 araç zarar gördü ve bir evin duvarı yıkıldı.

Kozlu Belediyesi tarafından ekiplerin saha çalışmalarının devam ettiği açıklandı. Yapılan açıklama şöyle: "Fırtına ve yağış ile ekiplerimizin saha çalışmaları devam etmektedir. İlçemizde fırtına anında meydana gelen çatı uçmaları ile çatı ve saç uçmalarından zarar gören araçlara müdahalelerimize devam edilmektedir" denildi.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.