Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu'da Amirler Kaynasma toplantısı yapıldı

Kozlu 12.03.2017 - 16:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8264+ kez okundu.
 

Kozlu'da Amirler Kaynasma toplantısı yapıldı

Kozlu Belediye Başkanı  Kerim Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Şükrü Altuntaş, Kozlu Belediyesi Birim Amirleri ile kaynaşma ve dayanışma toplantısı yaptı. Toplantı da Kozlu için yapacağı hizmet ve projelerden bahseden Başkan Kerim Yılmaz birim amirlerine olan güvenini şu sözlerle dile getirdi; "Hızla büyüyen gelişen Kozlu’muza daha iyi hizmet vermek, Kozlu’yu daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için siz değerli amirlerime güveniyorum" dedi. Birim amirleri de kaynaşma ve dayanışma toplantısından çok memnun olduklarını dile getirerek Başkan Kerim Yılmaz'ın önderliğinde Kozlu için çok güzel hizmetlerde bulunacaklarını söylediler.

Kozlu Belediye Başkanı  Kerim Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Şükrü Altuntaş, Kozlu Belediyesi Birim Amirleri ile kaynaşma ve dayanışma toplantısı yaptı. Toplantı da Kozlu için yapacağı hizmet ve projelerden bahseden Başkan Kerim Yılmaz birim amirlerine olan güvenini şu sözlerle dile getirdi; "Hızla büyüyen gelişen Kozlu’muza daha iyi hizmet vermek, Kozlu’yu daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için siz değerli amirlerime güveniyorum" dedi.

Birim amirleri de kaynaşma ve dayanışma toplantısından çok memnun olduklarını dile getirerek Başkan Kerim Yılmaz'ın önderliğinde Kozlu için çok güzel hizmetlerde bulunacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.