Sitenin sağında bir giydirme reklam

KASTAMONU’DA KOZLU’YU TEMSİL ETTİLER

Gündem 15.06.2023 - 23:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 23:46 9886+ kez okundu.
 

KASTAMONU’DA KOZLU’YU TEMSİL ETTİLER

Kastamonu'da 95 kilometrelik 'Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü' gerçekleştirildi.
Kastamonu'da 95 kilometrelik 'Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü' gerçekleştirildi.   Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği  tarihi İstiklal Yolu'nun İnebolu-Kastamonu güzergâhında düzenlenen "Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü" düzenlendi. Kastamonu'da milli mücadelenin kazanılmasında büyük rol oynayan İstiklal Yolu, 'Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü' programıyla yeniden canlandırıldı. Bir kez daha o günleri hatırlamak için Türkiye'nin dört bir tarafından gelen vatandaşlar, tarihi yolu yürüdü. Kastamonu’da gerçekleştirilen Atatürk ve İstiklal yolu yürüyüşüne katılan Kozlu Doğa Yürüyüş Grubu Kozlu’yu madenciler olarak temsil etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadılar. 4 gün boyunca kamp kurularak düzenlenen 95 kilometrelik yürüyüşe Zonguldak'tan Kozlu Doğa Yürüyüş Grubu 11 kişilik bir ekibiyle birlikte katıldı. Zonguldak'tan katılan Kozlu Doğa Yürüyüş grubundan 11 kişilik heyet 4 gün boyunca 95 kilometre Zorlu parkuru madenci baretleriyle yürüdü.
Kastamonu'da 95 kilometrelik 'Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü' gerçekleştirildi.

Kastamonu'da 95 kilometrelik 'Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü' gerçekleştirildi.  

Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği  tarihi İstiklal Yolu'nun İnebolu- Kastamonu güzergâhında düzenlenen "Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü" düzenlendi.

Kastamonu'da milli mücadelenin kazanılmasında büyük rol oynayan İstiklal Yolu, 'Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü' programıyla yeniden canlandırıldı. Bir kez daha o günleri hatırlamak için Türkiye'nin dört bir tarafından gelen vatandaşlar, tarihi yolu yürüdü.

Kastamonu’da gerçekleştirilen Atatürk ve İstiklal yolu yürüyüşüne katılan Kozlu Doğa Yürüyüş Grubu Kozlu’yu madenciler olarak temsil etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadılar.

4 gün boyunca kamp kurularak düzenlenen 95 kilometrelik yürüyüşe Zonguldak'tan Kozlu Doğa Yürüyüş Grubu 11 kişilik bir ekibiyle birlikte katıldı.

Zonguldak'tan katılan Kozlu Doğa Yürüyüş grubundan 11 kişilik heyet 4 gün boyunca 95 kilometre Zorlu parkuru madenci baretleriyle yürüdü.

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.