Sitenin sağında bir giydirme reklam

KADİR ÇETİN CHP’YE ÜYE OLDU

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.12.2023 - 21:47, Güncelleme: 24.12.2023 - 21:47 3515+ kez okundu.
 

KADİR ÇETİN CHP’YE ÜYE OLDU

Önceki hafta İYİ Parti'den istifa eden Kozlu Belediye Meclis Üyesi Kadir Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu.
Önceki hafta İYİ Parti'den istifa eden Kozlu Belediye Meclis Üyesi Kadir Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifak açıklamalarının ardından yapılan seri istifalarda yer alan Kadir Çetin, 22 Aralık Cuma günü CHP'ye geri döndü.  CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan “Bugün buraya toplanma nedenimiz Kadir Çetin’in yuvasına geri dönmesi, biz mutluyuz, Kadir Çetin arkadaşımıza rozetini taktık” dedi. CHP Kozlu Belediye Meclis Üyesi Kadir Çetin ise “İnşallah bir daha ayrılmayız burada güzel bir siyaset yapıp, önce ilçemizin belediyesi sonra ilimizin belediyesini aldıktan sonra bunu ülke geneline yayarak seçimleri büyük bir başarıyla tamamlayabiliriz. Burada ailemle olmaktan mutluyum, hiç ayrılmadık zaten, köken olarak sosyal demokrat olduğumuz için CHP her zaman bizim içimizde sevgisi barınmakta yuvama döndüğüm için çok mutluyum yerel seçimlerde de inşallah güzel bir şekilde çalışıp partimiz için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra dolu dolu CHP’liyim diyebilirim. Tabii ki buraya gelmem de ailemin de büyük isteği oldu yuvana geri dön diye ailece CHP’liyiz onların da çok emeği var döndü bana artık kendi yuvamda ol dediler. Siyaset yapmasan da kendi yuvanda ol dediler. Buradan bize kucak açan ilçe başkanım Merve Arslan’a il başkanım Devrim Dural’a çok teşekkür ediyorum. Merve başkanımla siyasete gençlik kollarından birlikte başlamıştık tekrar birlikteyiz hep birlikte güzel bir şekilde çalışacağız. İyi ki CHP var iyi ki sizler varsınız hepinize çok teşekkür ederim” dedi. CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural; “Kadir kardeşimize baba evine, Baba ocağına hoş geldin diyorum. Kendisinin Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılmasını sadece Kadir Çetin olarak düşünmemek gerekiyor bütün Çetin ailesi olarak Kozlu’da nasıl sevildiklerini sayıldıklarına ve halk da karşılığı olduğunu hepimiz biliyoruz. Sadece Kadir Çetin’in değil bütün Çetin ailesinin CHP’ye Gönül verdiğini biliyoruz. Merve başkanımın Başkanlığı seçildikten sonra Kozlu’daki çalışmalarını ve Kozlu’ya kattığı havayı yönetimi ile beraber çalışmalarını görüyoruz ve bunların da seçim sonuçlarına yansıyacağına olan inancım tam. Kozlu’da 5 tane aday adayımızın olması ve bu adayların birlik beraberlik içerisinde çalışmaları ve sürece değer vererek katkı vermelerini çok anlamlı buluyorum Cumhuriyet Halk Partisi için yapılan güzel çalışmaları hepimiz görüyoruz. Biz birlikte güzeliz birleşe birleşe büyüyeceğiz ve kazanacağız. Tekrar Kadir kardeşime hoş geldin diyorum hayırlı uğurlu olsun” açıklamasını yaptı.
Önceki hafta İYİ Parti'den istifa eden Kozlu Belediye Meclis Üyesi Kadir Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu.

Önceki hafta İYİ Parti'den istifa eden Kozlu Belediye Meclis Üyesi Kadir Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifak açıklamalarının ardından yapılan seri istifalarda yer alan Kadir Çetin, 22 Aralık Cuma günü CHP'ye geri döndü. 

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan “Bugün buraya toplanma nedenimiz Kadir Çetin’in yuvasına geri dönmesi, biz mutluyuz, Kadir Çetin arkadaşımıza rozetini taktık” dedi.

CHP Kozlu Belediye Meclis Üyesi Kadir Çetin ise “İnşallah bir daha ayrılmayız burada güzel bir siyaset yapıp, önce ilçemizin belediyesi sonra ilimizin belediyesini aldıktan sonra bunu ülke geneline yayarak seçimleri büyük bir başarıyla tamamlayabiliriz. Burada ailemle olmaktan mutluyum, hiç ayrılmadık zaten, köken olarak sosyal demokrat olduğumuz için CHP her zaman bizim içimizde sevgisi barınmakta yuvama döndüğüm için çok mutluyum yerel seçimlerde de inşallah güzel bir şekilde çalışıp partimiz için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra dolu dolu CHP’liyim diyebilirim.
Tabii ki buraya gelmem de ailemin de büyük isteği oldu yuvana geri dön diye ailece CHP’liyiz onların da çok emeği var döndü bana artık kendi yuvamda ol dediler. Siyaset yapmasan da kendi yuvanda ol dediler.
Buradan bize kucak açan ilçe başkanım Merve Arslan’a il başkanım Devrim Dural’a çok teşekkür ediyorum. Merve başkanımla siyasete gençlik kollarından birlikte başlamıştık tekrar birlikteyiz hep birlikte güzel bir şekilde çalışacağız. İyi ki CHP var iyi ki sizler varsınız hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural; “Kadir kardeşimize baba evine, Baba ocağına hoş geldin diyorum. Kendisinin Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılmasını sadece Kadir Çetin olarak düşünmemek gerekiyor bütün Çetin ailesi olarak Kozlu’da nasıl sevildiklerini sayıldıklarına ve halk da karşılığı olduğunu hepimiz biliyoruz. Sadece Kadir Çetin’in değil bütün Çetin ailesinin CHP’ye Gönül verdiğini biliyoruz. Merve başkanımın Başkanlığı seçildikten sonra Kozlu’daki çalışmalarını ve Kozlu’ya kattığı havayı yönetimi ile beraber çalışmalarını görüyoruz ve bunların da seçim sonuçlarına yansıyacağına olan inancım tam. Kozlu’da 5 tane aday adayımızın olması ve bu adayların birlik beraberlik içerisinde çalışmaları ve sürece değer vererek katkı vermelerini çok anlamlı buluyorum Cumhuriyet Halk Partisi için yapılan güzel çalışmaları hepimiz görüyoruz. Biz birlikte güzeliz birleşe birleşe büyüyeceğiz ve kazanacağız. Tekrar Kadir kardeşime hoş geldin diyorum hayırlı uğurlu olsun” açıklamasını yaptı.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.