Sitenin sağında bir giydirme reklam

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ KOZLU'DA KUTLANDI

Kozlu 10.03.2017 - 17:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7753+ kez okundu.
 

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ KOZLU'DA KUTLANDI

İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 96. Yılı Kozlu'da yapılan etkinlikle kutlandı.
  İstiklal Marşı'nın Kabulü programına Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Bülent Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Uyar,  Kozlu Belediye Başkan Yard. Şükrü Altuntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İlçe Müftüsü Kemal Türksoy, İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Özlem Karakaya,  Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Keleş, Kozlu Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Duyar, Atilla İlkokulu Müdürü Mustafa Girgin, Atilla İlk Öğretim Okulu Öğretmen ve öğrencileri katıldı.  Günün anlam ve önemini belirten şu açıklama yapıldı; "Milletimizin Milli Mücadelesini ölümsüzleştiren, bu milletin bağımsızlık ve özgürlüğüne düşkünlüğünü kelimelere dökülmüş halidir '' İstiklal Marşımız '' Bu Ulusun evladı Mehmet Akif Ersoy, halkın duygularını ve mücadelesini bu eserin her bir kelimesinde bizlere tekrar tekrar hissetmemize vesile olmaktadır. Bir daha o tür zorluklar ile milletimizin karşılaşmaması için Cenab-ı Hak birlik ve bütünlüğümüzü daim etsin.Rahmetli Mehmet Akif Ersoy'u Rahmet ve Minnetle Anıyor. İstiklal Marşımızın Kabulünün 96. yılını gururla kutluyoruz." denildi.
İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 96. Yılı Kozlu'da yapılan etkinlikle kutlandı.

 

İstiklal Marşı'nın Kabulü programına Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Bülent Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Uyar,  Kozlu Belediye Başkan Yard. Şükrü Altuntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İlçe Müftüsü Kemal Türksoy, İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Özlem Karakaya,  Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Keleş, Kozlu Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Duyar, Atilla İlkokulu Müdürü Mustafa Girgin, Atilla İlk Öğretim Okulu Öğretmen ve öğrencileri katıldı. 

Günün anlam ve önemini belirten şu açıklama yapıldı; "Milletimizin Milli Mücadelesini ölümsüzleştiren, bu milletin bağımsızlık ve özgürlüğüne düşkünlüğünü kelimelere dökülmüş halidir '' İstiklal Marşımız '' Bu Ulusun evladı Mehmet Akif Ersoy, halkın duygularını ve mücadelesini bu eserin her bir kelimesinde bizlere tekrar tekrar hissetmemize vesile olmaktadır. Bir daha o tür zorluklar ile milletimizin karşılaşmaması için Cenab-ı Hak birlik ve bütünlüğümüzü daim etsin.Rahmetli Mehmet Akif Ersoy'u Rahmet ve Minnetle Anıyor. İstiklal Marşımızın Kabulünün 96. yılını gururla kutluyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.