Sitenin sağında bir giydirme reklam

İSMİ İHSANİYE MAHALLESİNDEKİ SOKAĞA VERİLDİ

20.10.2022 - 23:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3841+ kez okundu.
 

İSMİ İHSANİYE MAHALLESİNDEKİ SOKAĞA VERİLDİ

Kırıkkale Üniversitesi'nde okurken erkek arkadaşının kalbine sapladığı bıçakla hayatını kaybeden Zonguldaklı Elif Sinan'ın ismi Kozlu'da bir sokağa verildi.
Zonguldak Kadın Platformu'nun başvurusu üzerine Kozlu Belediye Meclisi'nde görüşülen fündem maddesinde Kozlu'daki Bulut Sokak ismi Elif Sinan olarak değiştirildi. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Belediye Meclisi'nde kararı alınan konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Geçen yıl 4 Ağustos tarihinde kalbine aldığı bıçak darbesiyle yaşamını yitirmiş olan Elif Sinan kardeşimizi  Zonguldak Kadın Platformu Dönem Sözcüsü Muazzez Derya Akar tarafından belediyemize yapmış olduğu İhsaniye Mahallesi’ndeki Bulut Sokak’a Elif Sinan ismini değiştirme talebini Belediye Meclisimizde alınan  karar İle sokağa Elif Sinan olarak değiştirilmiştir. Unutulmamalıdır ki, ailenin sağlık ve mutluluğu, toplumun huzur ve güveni ancak kadınlarımızın saygı, sevgi ve adalet görmesiyle mümkündür." Elif Sinan kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum" paylaşımını yaptı.
Kırıkkale Üniversitesi'nde okurken erkek arkadaşının kalbine sapladığı bıçakla hayatını kaybeden Zonguldaklı Elif Sinan'ın ismi Kozlu'da bir sokağa verildi.

Zonguldak Kadın Platformu'nun başvurusu üzerine Kozlu Belediye Meclisi'nde görüşülen fündem maddesinde Kozlu'daki Bulut Sokak ismi Elif Sinan olarak değiştirildi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Belediye Meclisi'nde kararı alınan konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Geçen yıl 4 Ağustos tarihinde kalbine aldığı bıçak darbesiyle yaşamını yitirmiş olan Elif Sinan kardeşimizi  Zonguldak Kadın Platformu Dönem Sözcüsü Muazzez Derya Akar tarafından belediyemize yapmış olduğu İhsaniye Mahallesi’ndeki Bulut Sokak’a Elif Sinan ismini değiştirme talebini Belediye Meclisimizde alınan  karar İle sokağa Elif Sinan olarak değiştirilmiştir. Unutulmamalıdır ki, ailenin sağlık ve mutluluğu, toplumun huzur ve güveni ancak kadınlarımızın saygı, sevgi ve adalet görmesiyle mümkündür." Elif Sinan kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum" paylaşımını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.